Едната риза е задрана-по точно на трети цилиндър.Може ли да се направи нова риза по старото бутало защото ми казаха, че е невъзможно.И кой е най-евтиния вариант или начин.Да си кажа нищо не разбирам от двигатели и ми се струва ,че тези майстори искат да изкарат някой лев от мен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 75 2.0 задрана риза
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VenciПървоначално публикувано от virusalfaНе си струва,нова е около 50-60лвде ги има бре 4и4о митко
защото след това сегментите са с по-голям диаметър и в голяма част от случаите ключа ще е по-малък от необходимия и при температурно разширение има голяма веороятност да се начупят
Comment
-
Много си правама остава и сегментите да ти направят като на мене и остава да се молиш много. Иначе човека попита може, ли и да може. Това ли е най евтиният вариянт? Ами да това е
. НО! Голямата риба е много прав и аз лично вече не бих се доверил повече на разни майстори да ми произвеждат сегменти, ризи и т.н. защото сега ме е срам да си призная колко масло ми харчи мотора, който е на 2000 км след основен ремонт в голееееЕЕЕЕми кавички. Само нови части и това е!!! Щото ефтиното винаги излиза по-скъпо
.
Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
най-добре е да ги смениш и четерите защото по принцип те са с еднакъв грамаж и ако едното е по-леко или по-тежко се получава дисбаланса това може да доведе до много други последствия.Другия варянт който имаш е да намериш бутало да го претеглиш ,да извадиш едно от твоите да претегиш и него и ако новото е по тежко може да се компенсера с престъргване до изравняване на теглото.То имаше някакъв аванс от допостими разлики в теглото но не знам колко беше,това могат да кажат по запознатите от мен
Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата рибадопустимата разлика в теглата н буталата е 5 грама
като си купуваш бутало го премери дали не се е свило
и ако питаш мен си купи и риза която не е износена
за сегментите обикновенно се продават в комплект за 4-те бутала и е по-добре да ги смениш на всичките0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от virusalfaНе си струва,нова е около 50-60лвде ги има бре 4и4о митко
Има ги в Пловдив,"Мария Луиза"65. Телефона на магазина е 032/653938
хихихихихи
Аве колко пъти да ти казвам че като си модератор требе да внимаваш дали натискаш "смени" или "цитат"
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от 75 2.0 turboПървоначално публикувано от virusalfaПървоначално публикувано от virusalfaНе си струва,нова е около 50-60лвде ги има бре 4и4о митко
Има ги в Пловдив,"Мария Луиза"65. Телефона на магазина е 032/653938
хихихихихи
Аве колко пъти да ти казвам че като си модератор требе да внимаваш дали натискаш "смени" или "цитат"
Comment
Comment