Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 75 2.0 задрана риза

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 75 2.0 задрана риза

Едната риза е задрана-по точно на трети цилиндър.Може ли да се направи нова риза по старото бутало защото ми казаха, че е невъзможно.И кой е най-евтиния вариант или начин.Да си кажа нищо не разбирам от двигатели и ми се струва ,че тези майстори искат да изкарат някой лев от мен.

Не си струва,нова е около 50-60лв де ги има бре 4и4о митко
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

нова риза с нови сегменти ... буталото лееко може да е повлякло отстрани където се обръща но не е проблем .. огледай бордовете и каналите на сегментите дали са добре

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
        Кой ми чепка по мненията,бе? Има ги в Пловдив,"Мария Луиза"65. Телефона на магазина е 032/653938
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Те и за да я направят ризата ще вземат 60 лв, но ще я направят по буталото ако е износено.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
            Те и за да я направят ризата ще вземат 60 лв, но ще я направят по буталото ако е износено.
            да обаче това по буталото е най-голямата простотия на повечето наши майстори
            защото след това сегментите са с по-голям диаметър и в голяма част от случаите ключа ще е по-малък от необходимия и при температурно разширение има голяма веороятност да се начупят

Comment

Много си прав ама остава и сегментите да ти направят като на мене и остава да се молиш много. Иначе човека попита може, ли и да може. Това ли е най евтиният вариянт? Ами да това е . НО! Голямата риба е много прав и аз лично вече не бих се доверил повече на разни майстори да ми произвеждат сегменти, ризи и т.н. защото сега ме е срам да си призная колко масло ми харчи мотора, който е на 2000 км след основен ремонт в голееееЕЕЕЕми кавички. Само нови части и това е!!! Щото ефтиното винаги излиза по-скъпо .
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Кой ми чепка по мненията,бе? Има ги в Пловдив,"Мария Луиза"65. Телефона на магазина е 032/653938
                бе аз питах ама що теи е излязло хихихихихи

Comment

На сегментите хлабината в ключа се прави.
                  пред Админите... със сапун !

Comment

Може ли да намеря друго бутало втора употреба и по него да се направи ризата и вероятно ще трябва да взема и нови сегменти.А като взема нови сегменти трябва ли да се сменят на всичките бутала.

Comment

най-добре е да ги смениш и четерите защото по принцип те са с еднакъв грамаж и ако едното е по-леко или по-тежко се получава дисбаланса това може да доведе до много други последствия.Другия варянт който имаш е да намериш бутало да го претеглиш ,да извадиш едно от твоите да претегиш и него и ако новото е по тежко може да се компенсера с престъргване до изравняване на теглото.То имаше някакъв аванс от допостими разлики в теглото но не знам колко беше,това могат да кажат по запознатите от мен

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

допустимата разлика в теглата н буталата е 5 грама
                        като си купуваш бутало го премери дали не се е свило
                        и ако питаш мен си купи и риза която не е износена
                        за сегментите обикновенно се продават в комплект за 4-те бутала и е по-добре да ги смениш на всичките

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                          допустимата разлика в теглата н буталата е 5 грама
                          като си купуваш бутало го премери дали не се е свило
                          и ако питаш мен си купи и риза която не е износена
                          за сегментите обикновенно се продават в комплект за 4-те бутала и е по-добре да ги смениш на всичките
                          Чшш алоо на ВМ е 5 грама на 75-цата първо провери щото не ми се верва да е толкова
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                            Аве колко пъти да ти казвам че като си модератор требе да внимаваш дали натискаш "смени" или "цитат"
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                              Аве колко пъти да ти казвам че като си модератор требе да внимаваш дали натискаш "смени" или "цитат"
                              ми махни ми модното да не се бъркам

Comment

Working...
                              X