Известие

Collapse
No announcement yet.

Kaжете нещо за Alfa GTV 2.0 81год.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

СЕРИОЗНО! АЗ имам интерес Дайте да го видим тоя екземпляр и да го влача.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Alfa Romeo GTV-2.0

Първоначално публикувано от DJ
      Колега lancia изглейда сме съграждани по "римския път" не съм минавал от години(и може би за това не го знам ГТВ)но сега трябва да помогнем на колегите да го купят ако наистина си заслужаваи после ще
      на собстевеника му викат Америката (Американеца) намира се точно както е Алфата над нея в една двуетажна не излепена къща! Ако не я купи някои мисля да е земам ас! по нататък заради това че е с два карборатора Делорто!

Comment

колеги дайте малко фото,че и аз имам много голям интерес към таз машина,няма ли някой който да мине и да я щракне да видиме за кво иде реч.Та нали и аз се опитвам да съжива една такава,но се сблъсквам с много неприятности от различно естество.Доста пластмаса ми трябва от тая гад

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
          колеги дайте малко фото,че и аз имам много голям интерес към таз машина,няма ли някой който да мине и да я щракне да видиме за кво иде реч.Та нали и аз се опитвам да съжива една такава,но се сблъсквам с много неприятности от различно естество.Доста пластмаса ми трябва от тая гад
          тези дни може да е снимам

Comment

Първоначално публикувано от Lancia Покажи съобщение
            тези дни може да е снимам
            това пътя за трапето ли е че и аз несъм забелязъл нещо тази кола а има моменти когато минавам по 10 пъти на ден от там ако не се бъркам с пътното де
            http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
            www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
              това пътя за трапето ли е че и аз несъм забелязъл нещо тази кола а има моменти когато минавам по 10 пъти на ден от там ако не се бъркам с пътното де
              егати съвпадението кои да погледне че темата е от днешната дата но преди 2 години

Comment

егати съвпадението кои да погледне че темата е от днешната дата но преди 2 години
                Бре и аз се чудя кога пуснаха темата, кога се навъдиха мненията

B&B Racing | bb-racingteam.com
                Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

75ts

И кой купи тоя скрап наи-накрая че ми стана интересно,или отиде у Надин
                  75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                  75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                  75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                  75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Ице не е пътя за Трапето, долу под Пътно строителство има разклон( на дясно е за Трапето, на ляво е към ГТВ-то)трябва да се мине пред главния вход на Пътното.и колата се намира буквално 200-300м метра след това в дясно от пътя на една полянка кротко обрасла с трева и къпини. Преди около 2 години (от когато е и темата) лично водих бат Венци до колата но той не я хареса, искаше му се да я въстанови, но колата бе безнадеждно изгнила, но тогава не това го спря. Спря го факта че не открихме собственика на колата...... иначе преди около половин година Венци ме търси по телефона и ме помоли да му обясня къде точно е колата защото някой колега имал голям интерес и бил в Троян да го заведа да я види. Но така и не ме потърси никой..... Жалко само че колата можеше да послужи на някой крайно нуждаещ се от части колега визирам VGZ, pe6kata212, Venci(той ако се беше наел да реставрира съм сигурен че все за някой Итал Фест щеше да дойде с най- лъскавото ГТВ)без да обиждам никой. Аз лично ги почитам тези момчета и съм голям фен на всички притежатели на тези така красиви и редки автомобили(75,ГТВ,Жулиета,Алфета,ГТ....) иска ми се да помогна но съм невежа в областта и не мога затова реши ли някои да предприеме нещо по намирането на тази кола в объркания малак град Троян аз съм насреща и отново бих помогнал с каквото мога. Колкото до черното Троянско ГТВ то е 81 година 2.0 с карбове с големите цели стопове отзад. Дори някъде имам снимка на въпросната кола ако ги намеря ще ги постна. Още веднъж искам да изкажа възхищението си към смелите хора притежатели на класическа Алфа . Браво момчета и RESPECT. И накрая но не на последно място се извинявам на модераторите на раздела за СПАМ-а, но сега реших да се излея.
                    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Я си остави телефона на лично, че може да се наложи да те потърся за тая кола?
                      Имам братовчед в Троян, тъй че мисля няма да ми е проблем с намирането на собственика.
                      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

ето снимки на колата от преди 2 години.
                        Attached Files

Comment

Добре бе,аджаба тая кола седи ли още,та я дискутираме

Ако седи дайте да я видиме и да я прибереме,преди да е заминалаза скрап.
                          Във форума има хора с който можеме да си я разделиме

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение

тя колата и да е там кои знае дали има живи собственици така че ако е там някоя нощ на платформата и айде на части като гледам как е захвърлена дали всичко от към документи е наред дали не е нещо крадена

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение

при първа възможност ще отида до мястото и ще проверя

Comment

тя колата и да е там кои знае дали има живи собственици така че ако е там някоя нощ на платформата и айде на части като гледам как е захвърлена дали всичко от към документи е наред дали не е нещо крадена
                                Абе има документи не е крадена колата ама май след удара просто е оставена там и толкова......поне така си мисля иначе според справките на зет ми(той е полицай)колата се води на името на някаква жена която аз Венци и Илиан75 не можахме да открием на настоящия и адрес. Но нищо не се знае от както се разбра за тази кола и я видях и аз се запалих много по модела за това ще опитам да помогна за тази на колегите

Comment

Working...
                                X