If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми давайте да се организираме и да я прибереме.
Някой желаещ да си я разделиме?
п.п.Благодаря ти DJ ти си нашите очи в троян
Няма проблеми Пешка, надявам се само да съм ви по полезен от колкото бях на Венци. и се надявам на феста да се запознаем, защото миналата година бях един от многото зрители специално на твоя автомобил
Колеги здравейте, по молба на един колега посетих за пореден път изоставеното ГТВ в Троян, но за разлика от друг път нещата бяха различни. Този път някой го беше разграбил, ако може да си признае
ПП: стига бе мечтата ми беше да имам джанти като тези на ГТВ-то отпред
мисля , че имаше тема с впечатления преди време от тази кола , но ... като гледам собственика ще смъкне доста от цената сигурно , ако някой отиде на място да се пазари
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
мисля , че имаше тема с впечатления преди време от тази кола , но ... като гледам собственика ще смъкне доста от цената сигурно , ако някой отиде на място да се пазари
Мисля че Венци беше писал в една тема точно за това ГТВ и според него било доста зле закърпено. Миналата година се продаваше за 4000лв, тази година за 2000лв, догодина........може да не е сред живите ГТВ-та , ако някой не се захване с него а от снимките се вижда че и точно дефицитната му ппедна броня е здрава, или поне е била здрава по време на снимките. Дано някой се захване ще е много тъпо да си отиде още една такава кола .
ПП: Още никой не си признава, кой "оскуба" троянското ГТВ и къде са му предните джанти
Тва е в Капитолия и е на Ники,искаха му преди 5000 еврасега незнам
Мисля че Венци беше писал в една тема точно за това ГТВ и според него било доста зле закърпено. Миналата година се продаваше за 4000лв, тази година за 2000лв, догодина........може да не е сред живите ГТВ-та , ако някой не се захване с него а от снимките се вижда че и точно дефицитната му ппедна броня е здрава, или поне е била здрава по време на снимките. Дано някой се захване ще е много тъпо да си отиде още една такава кола .
:
Тва се бях замисли сериозно да ходя да го гледам,ма се отказах,на колега от Фиат форума е
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Колеги с риска да се натрапя ,тези автомобили с подходяща организация трябва да се прибират за де не заминават за СКРАБ което ще е жалко за всички нас и в крайна сметка незнам дали осъзнавате че това е едно
национално богатство което в крайна сметка трябва да се запази за да не бъде изгубено за бъдещите поколения
за което разбира се трябва солидна организация която надавам се със участието на всички ВИ да бъде осъщественна !
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment