Известие

Collapse
No announcement yet.

Последният член на семейството

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщение
    И аз не съм много по красотите, но бяха доста зле и по добре да се овладеят на време, тъй като мисля още да ги ползвам. Тампончетата определено са зле, едното превърта, даже са му заварявали някакви планчици около шината... Ще ги изкормя в най-скоро време. Още не съм решил какви тампончета, дали оригинални /ако има/ или нещо ще се реже от полиуретан...
    Няма такива оригинални тампончета отделно - те са избачкани направо с амортисьора и шиша, който минава през ухото, едно цяло са. Преди 15 г. на една 2,5 V6 която имах, тези тампони липсваха изцяло, бяха набити едни гумени маркучи...Играх си с едни планки и тампони от задни амортисьори за Жигула...абе приключение! Не ми ражда главата елегантно решение, а и мен това ме чака с чисто новите Кони-та. Като им нанижа пружини и станат като койл овъри, тези тампони ще виждат в пъти по-голям зор, защото оригинално ги напъва само съпротивлението на амортисьора, а чрез пружините ще носят вече и тежеста на предницата...

Comment

• Днес бабата се сдоби с джанти. От отдавна съм мераклия на такива и ето че дойдоха. Предстои им освежаване и можеби леки фланци, но това след като ги видя с гуми.
      Attached Files
      2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Джантите изглеждат добре - много гуми да съдереш с тях!
        Какви са - 16, 17 цола? ЕТ, J? Колко кила е парчето?

Comment

• Speed Line оригинални за модела 155, 16", ET40, 7J за кила незнам, ще ги замеря по-натам да видим

Comment

• Част от бъдещото окачване е готово. Цвета реших, че ще е черен.
            Attached Files

Comment

• Прахово минатите джанти... добре се получиха
              Attached Files

Comment

• Време е за едни хубави гуми и да коригираме стойката на машината . И все пак трябва да мислиш за спирачки на 4х98.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                  Време е за едни хубави гуми и да коригираме стойката на машината . И все пак трябва да мислиш за спирачки на 4х98.

Венче, да му препоръчаме ли моята конверсия са спирачки, или се търси само въриант със 4 бутален апарат?
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Отворен съм за всякакви предложения, колата си е стрийт, така че не мисля да се прибягва до големи изпълнения.

Comment

• Той си има двубутално брембо от спарка. С едни 305ци от купе турбо всичко ще си дойде на място
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Ползотворен ден за бабата, монтирани гуми и джанти и не на последно място - снижена и с поставено кони. Не се изхвърлихме с височината, застана и се движи доста добре
                        Attached Files

Comment

• Оборотомерът се ебаваше от край време, днес бат Венци смени таблото и вече проблема е решен
                          Attached Files

Comment

• Лесно ремонтче, пък и се повозихме. Аз съм доволен от неделния следобед
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Отвратително красив и злобен автомобил...евала!

Comment

• Привет батки, днес минах през Хеед, за да видя до къде сме я докарали с колата. Оказа се че налягането в колектора е 0.35 /странно явно има бая загуби понеже измерва 0.55 при турбината/. Резултата е 124 коня на колелата при 122 заводско на мотора и 173Н.м. Независимо от резултата съм много доволен от вървежа на колата, много мазно ускорява и пързаля гъза... за градски условия е перфектна
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X