Известие

Collapse
No announcement yet.

Последният член на семейството

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такова хубаво кръгово са ти направили в Костинброд, а ти няма да се възполваш ....
    Your car goes where your eyes go!!!

Comment

Днес припалих малко баба-та и я изкарах за кратка разходка. Да види сняг малко

http://www.youtube.com/watch?v=FsoEbVG4rLo

http://www.youtube.com/watch?v=LF_pnVVPrlw

http://www.youtube.com/watch?v=_Vho2Eu_QFk
      Attached Files
      2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

Аууу тоя гараж... добре да го заключиш
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

абе сивата не я виждам нещо?сигурно си е заключил по добрре
          алфа 75 1.8 карбове

Comment

Сивата е в същият двор, няколко метра по-надолу. Седи и играе ролята на шкаф за части

Comment

Днес свалих конитата от сивата баба. Доста зле са външно, единият заден е със скъсана шпилка. иначе при натискане и разпъване са идеални. Разпъването е с родилни мъки . Чудя се дали могат да се минат на пясако-струй /след заварка на шпилката/ и след това прахово? Ще опаковам добре горната част за да не влиза финият пясък.
              След това трябва да се подменят, прахоуловителите. На текущите пише Spica, предполагам са ги прехвърлили от заводските амортисьори при смяната, както и тампончетата на предните амортисьори. За тях дайте акъл от къде да ги намерия, че едното е доста зле
              Attached Files

Comment

Аз не бих дал амортисьорите на песъкоструй, притеснява ме пясъка да не направи проблем със стеблата. За мен решението е бормашина с телена четка, после цинк и боя. А тампончетата нещо с полиуретан все ще се измисли.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
                  Аз не бих дал амортисьорите на песъкоструй, притеснява ме пясъка да не направи проблем със стеблата. За мен решението е бормашина с телена четка, после цинк и боя...
                  +1!
                  Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                  Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

полеуретанче се реже и се набива с добра стегнатост и си готов..
                    75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                    kavasaki zzr-600 100 жребеца
                    147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Приех съветите. Два от амортисьорите са изжулени с флексов накрайник метална четка. Пробвах цинка Zinga, по препоръка на бат Венци. Ще има още една ръка след което вероятно жълта боя.
                      Attached Files

Comment

• Батка, ти си ги изжулил перфекциозно хи хи! Евала! После тампончетата нещо ще трябва да се врътне.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщение
                          Приех съветите. Два от амортисьорите са изжулени с флексов накрайник метална четка. Пробвах цинка Zinga, по препоръка на бат Венци. Ще има още една ръка след което вероятно жълта боя.
                          Екстра се получава и наистина е добре това, което правиш. Аз съм мърляч и не бих се захванал нивга с такива красоти, особено когато ще се виждат само когато колата е на подемник...И умряла котка да се е омотала по амортисьора, ако не тегли предницата на една страна, нема проблем, нека си седи...
                          Ясно е, че ще станат по-лъскави от моите джанти Гледам обаче гумените тампони в долния край май са взели-дали вече, единия май нещо е преработван? Та за тях нещо мислил ли си?

Comment

• И аз не съм много по красотите, но бяха доста зле и по добре да се овладеят на време, тъй като мисля още да ги ползвам. Тампончетата определено са зле, едното превърта, даже са му заварявали някакви планчици около шината... Ще ги изкормя в най-скоро време. Още не съм решил какви тампончета, дали оригинални /ако има/ или нещо ще се реже от полиуретан...

Comment

• Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщение
                              Пробвах цинка Zinga, по препоръка на бат Венци
                              ГТВто ми е минато цялото с тоя препарат,и да ти кажа,на места е пробила жълтеницата.А да те питам ти що не пита преди да купуваш такива мазила,имам останал епуксиден цинков грунд,който е по добър от Зингата и щях да ти дам,за кво в тая криза си харчил пари.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• За зингата четох на доста места и смятам е добра, а иначе освен амортисьорите почти цялата друга алфа ще се минава с него, така че може и да е стигне Мерси все пак за отзивчивостта

Comment

Working...
                                X