If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брачедче, и от мен честитка въпреки,че го направих на живо още преди 3дни,ама айде и тука да се отчета.Пожелавам ви много незабравими мигове с тази красавица и още много ''бляскави'' постове като предишните.
Брачедче, и от мен честитка въпреки,че го направих на живо още преди 3дни,ама айде и тука да се отчета.Пожелавам ви много незабравими мигове с тази красавица ...
Благодарим ви от сърце!
Пожелаваме на вас и семействата ви весели празници и успешна нова година!
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Мечтайте и нека всичките мечти да ви се сбъднат,защото човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
Още веднъж ви благодарим и сме безкрайно щастливи,че ви познаваме и сте около нас!
Oоо бате,Много се радваме че и ти се включваш!
Ще пускаме снимки разбира се,до колкото се сещаме да снимаме(много много не сме фотографи).Днес баща ми ме извика преди да ида на работа да мина порез офиса му и ми извади един кашон с отрязани тикса......
Чисто нови фарове с черни огледални каски отзад..мммммммммм.Красота!
А ринговете са някакво чудо.
Никоя нова кола не може да се похвали с такъв никел,с такова качество,с такъв блясък.
Утре ще ги нащтракам.
PS.Абе Коле(Кайо) само не разбрах тая на клипа за тоя гърджавия византиец и неговото СБОГОМ ли се тръшка на капака накрая,или заради Спидеракиса?
Oоо бате,Много се радваме че и ти се включваш!
Ще пускаме снимки разбира се,до колкото се сещаме да снимаме(много много не сме фотографи).Днес баща ми ме извика преди да ида на работа да мина порез офиса му и ми извади един кашон с отрязани тикса......
Чисто нови фарове с черни огледални каски отзад..мммммммммм.Красота!
Никоя нова кола не може да се похвали с такъв никел,с такова качество,с такъв блясък.
Утре ще ги нащтракам.
То това и най-сладкото на тая кола Айде успех и снимки да има
...Чисто нови фарове с черни огледални каски отзад..мммммммммм.Красота!
Никоя нова кола не може да се похвали с такъв никел,с такова качество,с такъв блясък...
Колега без да преувеличвам ,то ако има някои които заслужава сто процентово уважение ,като истински фен на Алфа Ромео ,и двеста процентово уважение като познавач на марката ,то това е на Наско баща му ,за мене лично беше чест ,че съм седял с него на една маса.
Не се намери някой да драсне нещо,че да поизбута горния пост малко нагоре преди да пиша.
Чаках ама срем не срам ще пиша.
Аксиален лагер-наличен.
Долна помпа(работен цилиндър) Брембо - чакаме тази седмица от София.Дали сме поръчка и при най-големите вносители на части за България.Момчетата пуснаха запитване и нещата са на добре.Ако не стане работата за Брембото,Тръстинг имат налични във фабриката и в 10 дневен срок ще ни бъде доставена.
Остава карето(поничката) на опашката на кутията.Е няма намиране в България.Изнамерихме на Пирели номер,пуснахме запитване но ни отговориха,че нямат налични и не е възможно да произведат една брийка.Така че преди да сме прибегнали към ибей,окп или алфахоликс,молим ако някой има сърце да помогне да пише.Много ще сме благодарни и за нас ще е едно облекчение без да се занимаваме с деливерита,шипинги и депозити.
за мене лично беше чест ,че съм седял с него на една маса.
За баща ми и мен беше 2 пъти по-чест и густо!
Дай боже дълги години да си отдаваме чест,макар и нарядко.
И онзи чест от ее-е оная вечер,помнииш ли я - конферентната връзка?Да я повторим скоро на живо!
Страхотно!!! Поздравления за спидера!
Евала на теб и на татко ти, за ентусиазма ви!
Щом сте я почнали с лъскавия никел и останалите нови части -
Ще стане, като аптека на колела...
Поздрави
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment