Известие

Collapse
No announcement yet.

Искахме Spider

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

.

Честито само готини моменти с нея!!! и се готви за сезона с Р1-цата

Comment

Брачедче, и от мен честитка въпреки,че го направих на живо още преди 3дни,ама айде и тука да се отчета.Пожелавам ви много незабравими мигове с тази красавица и още много ''бляскави'' постове като предишните.
      sigpicНЕ ДАМО КОСОВО!

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
        ...аз ви казах !
        ...
        Пожелавам ви някой ден ...
        Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        Честито!
        Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
        Браво момчета ...но правя всичко възможно на пролет да ви догоня с нещичко със задно задвижване.Пожелавам ви само успехи и занапред.
        Първоначално публикувано от alfatras Покажи съобщение
        Честито колеги със здраве да си я карате
        Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        ...
        Честито !
        Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        Доообре... колата е екстра,
        Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Червена кожа фор дъ уйн! ...
        ...
        Честито от сърце
        Първоначално публикувано от GROGITO Покажи съобщение
        Честито само готини моменти с нея!!! и се готви за сезона ...
        Първоначално публикувано от nikola 155 Покажи съобщение
        Брачедче, и от мен честитка въпреки,че го направих на живо още преди 3дни,ама айде и тука да се отчета.Пожелавам ви много незабравими мигове с тази красавица ...
        Благодарим ви от сърце!
        Пожелаваме на вас и семействата ви весели празници и успешна нова година!
        Да сте живи и здрави и много щастливи!
        Мечтайте и нека всичките мечти да ви се сбъднат,защото човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
        Още веднъж ви благодарим и сме безкрайно щастливи,че ви познаваме и сте около нас!
        Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 00:11.
        155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
        1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
        GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
        ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Весели празници и на вас, и дай Боже - повече красиви класики наоколо !!!
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Честито и от мен. Искрено Ви завиждам напролет със свален гюрук лежерно движение по улиците
            FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
            LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
            LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
            LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
            ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
            LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Благодаря ти Юли!

Comment

Докато колата стане за показване,
                ще ви черпя с една песен.
                http://www.vbox7.com/play:3b0d754e75
                Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 01:50.

Comment

Първоначално публикувано от AnastasKOSTOV-REX Покажи съобщение
                  Докато колата стане за показване,
                  ще ви черпя с една песен.
                  http://www.vbox7.com/play:3b0d754e75
                  Мерси ама не съм съгласен дай да видиме от къде почваш и къде ще свършите
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Oоо бате,Много се радваме че и ти се включваш!
                    Ще пускаме снимки разбира се,до колкото се сещаме да снимаме(много много не сме фотографи).Днес баща ми ме извика преди да ида на работа да мина порез офиса му и ми извади един кашон с отрязани тикса......
                    Чисто нови фарове с черни огледални каски отзад..мммммммммм.Красота!
                    А ринговете са някакво чудо.
                    Никоя нова кола не може да се похвали с такъв никел,с такова качество,с такъв блясък.
                    Утре ще ги нащтракам.

PS.Абе Коле(Кайо) само не разбрах тая на клипа за тоя гърджавия византиец и неговото СБОГОМ ли се тръшка на капака накрая,или заради Спидеракиса?
                    Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 01:32.

Comment

Oоо бате,Много се радваме че и ти се включваш!
                      Ще пускаме снимки разбира се,до колкото се сещаме да снимаме(много много не сме фотографи).Днес баща ми ме извика преди да ида на работа да мина порез офиса му и ми извади един кашон с отрязани тикса......
                      Чисто нови фарове с черни огледални каски отзад..мммммммммм.Красота!
                      Никоя нова кола не може да се похвали с такъв никел,с такова качество,с такъв блясък.
                      Утре ще ги нащтракам.
                      То това и най-сладкото на тая кола Айде успех и снимки да има
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

...Чисто нови фарове с черни огледални каски отзад..мммммммммм.Красота!
                        Никоя нова кола не може да се похвали с такъв никел,с такова качество,с такъв блясък...
                        Ми евала на баща ти можем само да кажем...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                          Ми евала на баща ти можем само да кажем...
                          Колега без да преувеличвам ,то ако има някои които заслужава сто процентово уважение ,като истински фен на Алфа Ромео ,и двеста процентово уважение като познавач на марката ,то това е на Наско баща му ,за мене лично беше чест ,че съм седял с него на една маса.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Не се намери някой да драсне нещо,че да поизбута горния пост малко нагоре преди да пиша.
                            Чаках ама срем не срам ще пиша.
                            Аксиален лагер-наличен.
                            Долна помпа(работен цилиндър) Брембо - чакаме тази седмица от София.Дали сме поръчка и при най-големите вносители на части за България.Момчетата пуснаха запитване и нещата са на добре.Ако не стане работата за Брембото,Тръстинг имат налични във фабриката и в 10 дневен срок ще ни бъде доставена.
                            Остава карето(поничката) на опашката на кутията.Е няма намиране в България.Изнамерихме на Пирели номер,пуснахме запитване но ни отговориха,че нямат налични и не е възможно да произведат една брийка.Така че преди да сме прибегнали към ибей,окп или алфахоликс,молим ако някой има сърце да помогне да пише.Много ще сме благодарни и за нас ще е едно облекчение без да се занимаваме с деливерита,шипинги и депозити.

PS.
                            за мене лично беше чест ,че съм седял с него на една маса.
                            За баща ми и мен беше 2 пъти по-чест и густо!
                            Дай боже дълги години да си отдаваме чест,макар и нарядко.
                            И онзи чест от ее-е оная вечер,помнииш ли я - конферентната връзка?Да я повторим скоро на живо!
                            Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 20:29.

Comment

Страхотно!!! Поздравления за спидера!
                              Евала на теб и на татко ти, за ентусиазма ви!
                              Щом сте я почнали с лъскавия никел и останалите нови части -
                              Ще стане, като аптека на колела...
                              Поздрави
                              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Насе аиде зарадвай ни малко с некоя снимчица бре даи да видим машината как отива
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X