е ха честито, дай да я полееме да и върви по вода.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стената на класиците (общи приказки)
Collapse
X
-
Браво и честито
---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
Днеска с моята посока Герена -Люлин един Голф 2 отзаде пишеше 16 в ГТи,на един светофар настъпих,оня също и си започна да се отдалечава-вървеше си,моята е 1.8 с карбураторите и е на 285000.Та въпроса ми е,дали мотора ми вече си е в Б група или Голфчето ако и то е 1.8 си върви по принцип повече в моя случаи,аз съм и по тежък де,но питам просто така,не че ме беше много яд,ама...абе гадно ми си стана.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеБраво и честито
Днеска с моята посока Герена -Люлин един Голф 2 отзаде пишеше 16 в ГТи,на един светофар настъпих,оня също и си започна да се отдалечава-вървеше си,моята е 1.8 с карбураторите и е на 285000.Та въпроса ми е,дали мотора ми вече си е в Б група или Голфчето ако и то е 1.8 си върви по принцип повече в моя случаи,аз съм и по тежък де,но питам просто така,не че ме беше много яд,ама...абе гадно ми си стана.Ако е в кондиция 75цата която може да го конкурира трябва да е поне 2,0ТС.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеБраво и честито
Днеска с моята посока Герена -Люлин един Голф 2 отзаде пишеше 16 в ГТи,на един светофар настъпих,оня също и си започна да се отдалечава-вървеше си,моята е 1.8 с карбураторите и е на 285000.Та въпроса ми е,дали мотора ми вече си е в Б група или Голфчето ако и то е 1.8 си върви по принцип повече в моя случаи,аз съм и по тежък де,но питам просто така,не че ме беше много яд,ама...абе гадно ми си стана.
Никога не можеш да вярваш на това, което пише на някоя кола, справка на моята седи оригиналната табела. Освен това винаги ще има по-бързи коли независимо какво правиш.
Така че не си го слагай на сърцето това със светофарните гонки и си се наслаждавай на 75таAlfa Romeo 75 24V
Comment
-
Абе, то това голфче не е ли с респирарот, така де, с турбо...ако е така, нормално да върви повече. Алфата 1.8 8V атмосферен срещу Голф 1.8 16V турбо....ти вместо да се радваш, че си вървял с него, дето се вика, си тръгнал да се комплексираш, че те е минал
Comment
-
Стига с тез гоуфове бре...иначе имал съм 2ка КР 139 коня е, ако е ГТИ е 112. Понавървява си да ти кажа
И двата обаче са атмосферни, с компресор са само G40/60 но едва ли е бил такъв.
2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеАбе, то това голфче не е ли с респирарот, така де, с турбо...ако е така, нормално да върви повече. Алфата 1.8 8V атмосферен срещу Голф 1.8 16V турбо....ти вместо да се радваш, че си вървял с него, дето се вика, си тръгнал да се комплексираш, че те е миналAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Може да не е бил KR. И 8 клапановите GTI си вървят доста заради ниското тегло.
А и винаги има шанс да си попаднал на G60 или рядката модификация Rallye.
G60 им сменят шайбите и разни други части ии много вървяха на времето. Дори съм виждал конверсия от механичния G-компресор към turbo....
Comment
-
голфо е бегачка
ама тия немски каруци нещо не ме кефат
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------
между другото почти съм убеден че 33-ката 1.7 ще бие голфа
имах такава 33-ка -----нема такова животно.алфа 75 1.8 карбове
Comment
Comment