Известие

Collapse
No announcement yet.

Стената на класиците (общи приказки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• е ха честито, дай да я полееме да и върви по вода.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Ехе този мотор изглежда направо застрашително стряскащо в коша.
      Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
      LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
      Alfa 75 2.0
      EX

Comment

• Браво и честито

---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:40 ----------

Днеска с моята посока Герена -Люлин един Голф 2 отзаде пишеше 16 в ГТи,на един светофар настъпих,оня също и си започна да се отдалечава-вървеше си,моята е 1.8 с карбураторите и е на 285000.Та въпроса ми е,дали мотора ми вече си е в Б група или Голфчето ако и то е 1.8 си върви по принцип повече в моя случаи,аз съм и по тежък де,но питам просто така,не че ме беше много яд,ама...абе гадно ми си стана.

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
          Браво и честито

Днеска с моята посока Герена -Люлин един Голф 2 отзаде пишеше 16 в ГТи,на един светофар настъпих,оня също и си започна да се отдалечава-вървеше си,моята е 1.8 с карбураторите и е на 285000.Та въпроса ми е,дали мотора ми вече си е в Б група или Голфчето ако и то е 1.8 си върви по принцип повече в моя случаи,аз съм и по тежък де,но питам просто така,не че ме беше много яд,ама...абе гадно ми си стана.
          Хехехе, KR а за стари баби е кошмар Ако е в кондиция 75цата която може да го конкурира трябва да е поне 2,0ТС.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
            Браво и честито

Никога не можеш да вярваш на това, което пише на някоя кола, справка на моята седи оригиналната табела . Освен това винаги ще има по-бързи коли независимо какво правиш.
            Така че не си го слагай на сърцето това със светофарните гонки и си се наслаждавай на 75та
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Да така е,що ли се палим и аз толко,а и не съм от тия където настъпват много,аз по принцип се си я галя,само понекога.....

Comment

• 75-цата се гали само със всичката газ;те тогава мърка кат коте!
                алфа 75 1.8 карбове

Comment

• Абе, то това голфче не е ли с респирарот, така де, с турбо...ако е така, нормално да върви повече. Алфата 1.8 8V атмосферен срещу Голф 1.8 16V турбо....ти вместо да се радваш, че си вървял с него, дето се вика, си тръгнал да се комплексираш, че те е минал

Comment

• Стига с тез гоуфове бре ...иначе имал съм 2ка КР 139 коня е, ако е ГТИ е 112. Понавървява си да ти кажа И двата обаче са атмосферни, с компресор са само G40/60 но едва ли е бил такъв.
                    2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщение
                      Абе, то това голфче не е ли с респирарот, така де, с турбо...ако е така, нормално да върви повече. Алфата 1.8 8V атмосферен срещу Голф 1.8 16V турбо....ти вместо да се радваш, че си вървял с него, дето се вика, си тръгнал да се комплексираш, че те е минал
                      То ако те набара Голф Турбо (фабрично няма, ма си ги камвертират хората) и с бинокъл не можеш да му видиш задния номер, ако примерно си с 1.8 Алфа - атмосферна. Маже да е голям кенеф голфа, но кагато е наред върви. А специално читав КР дори със 75 TS e трудно да го пребориш.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• не знам колко е читав моя, но КР Голфа ме мачка, но може и от шофьора да е
                        75 2.0 TS
                        Punto 2 JTD - нафтова печка

Comment

• Може да не е бил KR. И 8 клапановите GTI си вървят доста заради ниското тегло.
                          А и винаги има шанс да си попаднал на G60 или рядката модификация Rallye.
                          G60 им сменят шайбите и разни други части ии много вървяха на времето. Дори съм виждал конверсия от механичния G-компресор към turbo.
                          ...

Comment

• здравейте банда ,кво се впечатлихте от този гоулф--аз имам една 3-ка голф ,да ви го давам в размяна за алфа да му се радвате
                            алфа 75 1.8 карбове

Comment

• Тва КР какво значи-16в ли?Добре,а колко е моята 75-ца,като тегло,колко Голфа?33-ката 1.7 срещу голф 1.8?За16 в става въпрос.Кои е по бърз?Просто ми е интересно

Comment

• голфо е бегачка
                                ама тия немски каруци нещо не ме кефат

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:55 ----------

между другото почти съм убеден че 33-ката 1.7 ще бие голфа
                                имах такава 33-ка -----нема такова животно.
                                алфа 75 1.8 карбове

Comment

Working...
                                X