Известие

Collapse
No announcement yet.

Стената на класиците (общи приказки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идея :

Бели джанти, 3 бели линии в долната част на вратите открай в край, средната линия се прекъсва в задният край на задните врати за да помести ръкописен надпис "Alfa Romeo"

Разгледайте снимки от тазгодишният Гудууд. Там Алфа са червено с бяло и си стои яко състезателно с привкус на пица и пармеджано реджиано
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Идеята е добра, червена 75 вече знаем със сигурност, че е красива с бели джанти . Тези бели линии ще са готини и като се вплете надписа ще е още по-яко.
      След дълго чудене за визията на моята кола решихме да е червена с червени спаркови прагове, без вежди, с брони боядисани както излизат оригинално. В цвета на лайсните отгоре, а надолу червени. За сега остава със старите огледала. Предните мигачи ще бъдат бели. Стоповете ще са или с жълти мигачи или от модела червени като на Пламен. Проблемът е че искам стоповете да са абсолютно същия цвят като пурата и това ще е решаващо какво ще комплектовам.
      Така звучи просто, но на мен всяко едно решение ми костваше доста размисли . Това с надписите не е за мен, предпочитам без надписи. Някак си за мен шарените коли трябва да са много бързи и яростни .
      Джантите имам драма с тях. Първо с 4 буталното брембо и 310 мм дискове малко 16ки влизат. Имам желание да са крещящ цвят, но бояджиите ми отказват да направят такова светотатство и ме заплашиха, че ако ги направя така ще дойдат пред нас да ги напръскат със спрей.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Каквито и да са джантите, аз съм с две ръце за бял цвят
        2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb

Comment

• Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
          Моята хубавица вече е при мен. Имам си задни вежди перфектни, достойни за завиждане
          Плюс оправени повечето щети по ламарините
          Време е да се погрижа за другите неща
          ... Имам си и спаркови праговеееее
          Така като гледам май "простак рейсърите" ще останат в историята С тези красавици които се заформят
          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
          sigpic
          Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• Жестоко грешиш
            Аз си разработвах шестака на Калояново, как ли пък няма да разпоря няколко гуми с новите вежди. То това беше идеята да не ми влиза пушек в купето
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Жестоко грешиш
              Аз си разработвах шестака на Калояново, как ли пък няма да разпоря няколко гуми с новите вежди. То това беше идеята да не ми влиза пушек в купето
              Е супер картинка ще е красавицата ще къса гуми наред
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic

Comment

• бе и аз ще пробвам да скъсам някоя и друга гума,но дали ще мога не се знае.
                Last edited by pe6kata212; d.m.y г., 09:52.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• нещо против шарените красавици ли надуших тук аа
                  аз пък съм на мнение дасе движат ....с надписи или не с боя или без....с джанти или тенекета все тая въпросът е да се движат и да се срещатпо пътищата
                  ние вече се движим остана едно масълце и преглед и
                  75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                  kavasaki zzr-600 100 жребеца
                  147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Някой има ли идея как най-лесно да ремонтирам вентилатора на парното,без да се налага да разглобя цялото табло Дрънчи нещо вътре
                    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                      Някой има ли идея как най-лесно да ремонтирам вентилатора на парното,без да се налага да разглобя цялото табло Дрънчи нещо вътре
                      Няма начин! Таблото се сваля, между другото като си свалил вече 2-3 табла и не ти се струва толкова трудно
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

• ПичУЕ, я кажете как е някво каре на кардана на ангийски....
                        tailshaft е самия кардан, доколкото отбирам
                        тука намерих rubber coupling или donut....
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Няма начин! Таблото се сваля, между другото като си свалил вече 2-3 табла и не ти се струва толкова трудно
                          Значи остава за друг път,сега ще се пържа
                          ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                          sigpic

Comment

• В мануалите ги водят Joint, по форумите ги наричат още guibo.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Нещо, с което се занимавам вече от зимата
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

• Това занимание изглежда добре

Колеги търся ЕКУ с номер 0 280 001 132 за проба.
                                ЕКУ-то е от 2.5 V6 90-ка,75-ца, ГТВ6 .
                                САМО с номер на двигателя 019.11
                                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Working...
                                X