Амиии не съм замислял за момента нищо повече от монтирането на 3.0 24в от 166. За мен това беше достатъчно предизвикателство, а и резултата не поражда за момента в мен желания за повече сила... поне за сега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стената на класиците (общи приказки)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСкоро мисля отново да вляза в ролята на месия, който кара хората да хвърлят бастуни и патерици и с викове прохождат и се затичватFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Колеги днес извадих предната част на торсиона заедно с носача и после сравнително лесно ги разделих. Обаче задната, която остана във средната греда не мога да я избия. Пробвах да я избия напред към двигателя обаче не помръдва (като казвам избия имайте в предвид як бой с доста голям чук). Утре мисля да режа торсиона близо до гредата и да блъскам назад. Ако има посока на изваждане на торсиона после как ще вкарам цял торсион отзад напред.Last edited by kolchev; d.m.y г., 19:35.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
Целият торсион влиза само отпред назад. Иначе може да излезе и назад, но не може да мине покрай купето. Назад се вади само за презацепване. В торсиона отзад има отвор с резба М10х1.25. Аз често пъти навивам дълъг винт с гайка и лагер за опора и успяват да излязат. На твое място щом с бой не е излязал, бих го нагрял малко.
Намери, ли си други торсиони?Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
То на теория всичко има почва, но с много телоподаващо, цветни и "безцветни" заварки и всичко става, но за мен се губи смисъла. По-лесно би било 2.0 в6 турбо от 164, гтв или 166...Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Момчета.... едно ще Ви кажа.... Лесно нЕма. Аз лично бих избягвал 5-цилиндровите мотори, тъй като са много тежки. 2.0 16в фиатския е интересен, но според мен тежи поне колкото моя нов мотор, а може би и повече. Шестака 2.0 турбо е интересен вариант и аз бях тръгнал към него, но се разколебах заради изпускателната система, която трябва да се сътвори много извратено и сложно. Ще има и турбо-пътища, а у.... Всички тези размисли съм ги преминал. Всеки си има мнение, но аз избрах 3.0 24в.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
http://vbox7.com/play:1630675431 След 3-тата минута на клипа има няколко 75-ци.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
Comment