Долният радиатор е за моторното масло, горният за хидравликата на волана.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още една Alfa Romeo 75 3.0 24V
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеЕйй голяма сгода е това с махащата се муцуна. Радиаторите много подредени, като в аптека. Дано този за хидравликата върши работа, чеее... знаеш как е.
Пу-пу, дано да върши работа за хидравликата, бая голям е, много повече от мижавата тръбичка с ламелки от 166...
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЧш, батка ми то готово бе, амен - амен до края на годината си запалил.......
Много фешън стойка за отдалечен филтър, ще вземе някой някоя вечер да ти огъне капака и да я свие.......що си го пратил чак там, теснотия ли е на мястото му.......
Така забоден нависоко ще е добре да имаш винаги филтър с клапан за да не пуска обратно маслото като изключи двг-то, че иначе се получава кофти на първи старт на студено....W719/22 - MANN е моя, пасва на резбата, с по голяма пропускливост е и пр.....
Единия малък рад е за хидр, другия за кво е - масло......????
Радиаторите са както ти е написал Венци. Оригинално са еднакви маслени радиатори от 166, ама при мен единия е за хидравликата. Направо ще взема филтър като твоя, ти изчете всичко за филтрите, вече си Нюи на системите за мазане
Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщениеЕвала батки, напредвате стабилно. Днес не можахме да се намерим бат Пламенски, звънкай утре като можеш
Май май сте на финалната права...
Силно се надявам да сме към финала!
Comment
-
охха тая дълга финална права..що не я видя аз ..
само кабели ми се мотат в главата вече..жици разни тоци /бегали/ релета и уредчета гейчета и още куп невидими неща.... май само венци знае75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
kavasaki zzr-600 100 жребеца
147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54
Comment
-
Батка толкова ли няма откъде да вкараш вятър в коша, че чак и да трябва тайнствени дупки да прайш......
Иначе стабилката добре, що годе бива, направи 2-3-4 дупки там да има за да експериментираш с рол-а......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеБатка толкова ли няма откъде да вкараш вятър в коша, че чак и да трябва тайнствени дупки да прайш......
Иначе стабилката добре, що годе бива, направи 2-3-4 дупки там да има за да експериментираш с рол-а......
Мда, ще има по 2-3 дупки на стабилките, за да може да се заиграва човек...Последно биелетките ще са от унибали, чакат се да дойдат...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениепозицията на шарнира е изместена с около 9мм. назад спрямо оригиналната...за малко повече надлъжен наклон.../тук най-щастлив ще е Феро.../"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Dexer Покажи съобщениеБраво Пламене!
Първите щанги след толкова много приказване от всички ни! Поздравления, остава да ни отупаш на пистата
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНай щастливия съм аз във този час.......9мм не е кой знае какво, но все пак е нещо......
Comment
-
За всеобща изненада, имаме напредък! Малко днешни снимки:
Монтирани са предно, задно окачване, стаб. щанги, клекало пред волана, модерен китайски въздушен филтър, още по-модерно немско казанче за чистачките от ФВ Поло, резервоар.
Първите снимки на задната гума са при развити докрай реглажни гайки на пружините, демек високо. Последните снимки са при навити докрай гайки. Гумата минава на пичи косъм от калника, но не закача! Ужасно се кефя на задната стаб. щанга /закачена с по един болт към старите биелетки/! Като натисна от едната страна, кляка цялата кола, не може да се наклони - щангата започва веднага да събира отсрещната пружина!
Отпред ще се презацепи по-ниско/доста/, но с новата позиция на шарнира на горния носач, надлъжния наклон е зъл...като се навие волана е красота!
Comment
-
фамозноооооо
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment