привет на всички алфаманяци.мисля че колата ми разваля свещите!преди месец и половина колата ми неработеше как требва,гаснеше на слаби обороти и ба6та ми ми каза да провера све6тите и наистина едната све6т бе6е издухала и я смених с една която намерих в гаража.татко ми ми каза че като се сменят све6ти се сменят вси4ките(о6те сам млад шофиор)и отидох по каталог ми дадоха бош и след няма и месец и една неделя сутринта като трагвах за село и колата не 6те да запали.Ба6тата вика тва е от новите ти свещи ама на мен не ми се верваше(или по скоро не ми се искаше)да е от тех и ги проверихме дали дават ток.некои даваха малка искра а други изоб6то и си върнах старите све6ти.Тиа дни ми се стори че колата не работи както трябва и вчера имах време и си викам ки развия све6тите да вида дали работат както трябва.Развивам парвата све6т и виждам че е цялата черна и викам сигурно за тва ми прави мизерии,ама викам така и така сам почнал и продължих и с другите све6ти и накрая се оказа че нито една све6т не ми работи както трябва..Всички са черни и въпроса ми е някои ако знае какъв мойе да е проблема да сподели.Предварително благодаря на всички много.

Comment