Известие

Collapse
No announcement yet.

Горд собственик на алфа 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

75-ца тук, 75-ца там, 75-ца навсякъде

Честито и много безаварийни километри !!!
    Your car goes where your eyes go!!!

Comment

Колата е бракувана както казах в изблик на гняв преди около 40 - 60 дена !
      Януари в Пазарджик ще има технотест и тогава ще стане всичко както си му е реда !
      Ето и малко снимки преди реставрацията !
      Attached Files
      Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
      Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

В най общи линии това е колата има доста работа по нея , но после карането ще е по приятно .
        Има гнило за годините си на малко места , но Токича ще я стегне .
        Ходовата част е в добро състояние , но ще се ревизира задължително смятам да мине на полиретан и унибал - където може де !
        Двигателя е перфектен , скорости и съединител също , но и там има какво да се промени Вегата ще и поговори и остава да се кара с кеф след това .

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

Червената е за жената да и се радва
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Старт от скрапа. Успех с реставрацията.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

добри снимки колега
            само ,че се пръвърнах на Спайдер Мен бре
            колата има доста забележки в смисъл от към то външния вид !, но ще се справим
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Успех и на собственика и на хората заели се с реставрацията !

Comment

Работата по малко се отмята по колата и вече съм ентосиазиран и спокоен , че нещата се случват .
                Благодаря и на Декстар , че се зае с изработката на унибала и полиретана за окачването на колата ми !

Comment

браво за развитието,но да знаеш че в една 75-ца винаги има какво да се прави
                  такъв момент всичко да и е наред --няма.ако греша с мнението си някой от колегите да каже че всичко е наред и да ми я покаже.
                  алфа 75 1.8 карбове

Comment

Колеги трябва ми малко помощ търся
                    задна броня
                    заден капак
                    преден капак
                    Цвета е без значение благодаря предварително
                    0878 75 15 97

Comment

Стефане, имам заден капак в много добро състояние, преди време Токата ми го снабди от едно Пазардшишко село, твой е ако го искаш, пари не искам за него.
                      sigpic
                      === 75 1.8 T '86 ===
                      === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

що не вземете на и направите цвят 8с ии оня пловдивдски змей да вземе да се ухапе-а каква е целтана цялото занимание? тип ежедневна кола ...или съботно неделен змей за кеф
                        75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                        kavasaki zzr-600 100 жребеца
                        147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Спецназ, имай в предвид че предните капаци са 2 модела - вдлъбнати и изпъкнали. Като вдлъбнатите са само на слабите модели 1.6, 1,8 с карбуратори. На "спарковете" и шестаците оригинално слагат изпъкналите.
                          Въпрос на извратен вкус вече е кой модел ще ти хареса повече. Аз единствен харесвам вдлъбнатите капаци като този на моята кола.
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Благодаря за уточнението за капака .
                            Капаците ми трябват щото колата е градушкова и ще е по лесно със здрав.
                            Ще питам Веско и ще ви кажа какъв ми трябва !
                            Благодаря предварително
                            А колеги казвам се Ваклин Чардаков !
                            Last edited by spetsnaz_147; d.m.y г., 01:40.

Comment

Ваклине, извинявай за грешката, като ми звъня преди няколко дена беше шумно в цеха и не съм те чул добре, така съм си и записал името, грешката поправена!
                              sigpic
                              === 75 1.8 T '86 ===
                              === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

а бе Стефчо по му утива
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X