Известие

Collapse
No announcement yet.

Една арестувана 75

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като гледам тези коли колко години са гнили там сигурно още толкова ги чака. Щото все пак в БГ доста трудно се сменят щефчетата по високите етажи. И все пак има един вариант да излезе от там. (Да я гепим).
    Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
    LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
    Alfa 75 2.0
    EX

Comment

Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщение
      ... И все пак има един вариант да излезе от там. (Да я гепим).
      Забрави. Въртял съм се в района и все ще питам колегата как не са го погнали кучетата, но видях, че снима от колата.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Човек ... в тоя двор/паркинг освен че гледат 650 немски овчарки в единия край си гледат и кокошки. А освен зверовете, ако те види полицай че се въртиш около паркинга бъди сигурен че ще ти стъжнят живота. Като правихме първите снимки бяхме без кола и един полицай ни изгони, като само минавах покрaй оградата, нито съм надничал, снимал пред него или др. Все едно пазят не знам какво
        Last edited by Kris; d.m.y г., 23:21.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

преди година и половина има6е в Добрич тьрг за стари коли дадоха ги на куп всичките стари патрулки разни фордове лади дори и Ниви които бяха в движение така че наи вероятно и тези ще отидат за желязо

Comment

Първоначално публикувано от alfa1452.0 Покажи съобщение
            преди година и половина има6е в Добрич тьрг за стари коли дадоха ги на куп всичките стари патрулки разни фордове лади дори и Ниви които бяха в движение така че наи вероятно и тези ще отидат за желязо
            Ако се водят дела нещата стоят по друг начин.
            Във Велико Търново имаше търг преди време за патрулки, лади, камиони и какво ли още не, но не бяха с криминално минало.

Тези най-вероятно ще си изгният там.
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Да бе майтап да става. Обаче виж колко е тъпо това. За някой хора това е просто желязо, за други някакви си коли, а за такива като нас мечта да ги притежаваме и мерак да ги подкараме. Поради тромави процедури и напълно заспала система на всички нива става така.
              Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
              LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
              Alfa 75 2.0
              EX

Comment

Тези коли най вероятно си стоят там от времето,когато са били съвременни,най-вероятно ще си останат там още толкова.Само дебели връзки биха измъкнали някое возило от този паркинг,поне според мен.За търг ме ми се вярва много,а и да има,сигурно ще е нагласена работа.
                sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщение
                  Да бе майтап да става. Обаче виж колко е тъпо това. За някой хора това е просто желязо, за други някакви си коли, а за такива като нас мечта да ги притежаваме и мерак да ги подкараме. Поради тромави процедури и напълно заспала система на всички нива става така.
                  За тия, които ги съхраняват, най-вероятно са доказателствен материал за извършени престъпления.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                    За тия, които ги съхраняват, най-вероятно са доказателствен материал за извършени престъпления.
                    А за нас повод да точиме лиги

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                    X