If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет на всички болни. Да ви се похваля какво желязо прибрах. Историята за дините и мишниците ги знам вече, но въпреки това онова човъркащото нещо в мен ме победи... Събират се всякакви части за 105 серия.
Бях се зарекъл да не пиша във форума,но при такава тема се отричам.
От сърце ти честитя!Да си жив и здрав!Да я стегнеш и да те радва.
Липсите ще са ти трудни(за България и българския стандарт).
Трябва да се видим на четири очи да ти говоря за еда-две.
За едната баща ми няма да ми даде да споделя,защото е първата му кола и от години се опитва да си я върне.
Другата е заебана на едно място и от изгнило се е пречупила през средата.Ако си навит за апашлък свиркай,ще съдействаме.
Оглеждай се ако искаш и за някоя Джулия за донор по механиката.
Още веднъж ти честитя и ти благодаря,че си един от хората,които правят този форум смислен и интересен за мен.
ЕВАЛА брат,вече ме задмина по скраперство хахах.Да ти е честита новата придобивка и с каквото мога ще помагам,само и само да я подкараш отново.Евала за куража да купиш тая бабичка при толкова липси.
Успех
Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви
Мммм, много добра реколта...
Пожелавам ти по-скоро да дойде деня, в който ще си зад волана с усмивка "от ухо до ухо" и напълно ще забравиш всеки ден в който си бил "под нея"...
Да ти е честита втори собственик това е похвално.Много хубав класически модел.Преди време и аз бях изтрещял по една Джулиа но кита беше повече от ламарината.Имаше много резервни части включително двигател и скорости.Ако те интересува ми пиши.От тук нататък започват инвестицийте.
Успех и късмет.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment