Първоначално публикувано от thecleaner
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Berlina 1750
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеСпоред мен няма да изглежда точно така.... хи хи хи хиLast edited by tuxgt; d.m.y г., 20:32.2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
Деянеее...съвсем ти е забил софтуера...Пожелавам лесно /защото няма да е бързо/ и финансово издържано възстановяване!
За колата говоря, ти че няма да се оправиш е ясно...
Аз не обичам да ми дават наклон на оная работа, та избягвам да давам акъл и на другите, когато не го искат, но само като препоръка - възстанови я в оригинален вид! Имаш една 75-ца с клетка, Кони-та и т.н. - нея "разпилвай"....
Comment
-
Айдее, уйде му на човека пенсионния фондЧестито и дано успееш да я възстановиш-има потенциал, като гледам няма ръжда. Изненадващо беше обаче, че всъщност е българска, балатумчето издаде малко, преди да се види снимката на документа с регистрацията
Comment
-
Честито, Деяне!
Това на Звезди берлината ли е?
Всичко по тези автомобили е много скъпо, но предимно ако гониш пълен оригинал
Много интересен проект се задава.
Манията си заслужава на 1000% !
Comment
-
Момчета благодаря за пожеланията, надявам се няма да ви разочаровам, но не се стремя към 100% оригинален вид на автомобила. Максимално ще се придържам към заводските неща. Края на седмицата ще се опитам по обстойно да я разгледам и наснимам. Благодаря на всички които предлагат информация за части и автомобили от 105 серия, до седмица две ще се заемем и с тази част.
p.s. Митак, да това е колата, която Звезди е ползвал за донор.2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщениеМомчета благодаря за пожеланията, надявам се няма да ви разочаровам, но не се стремя към 100% оригинален вид на автомобила. Максимално ще се придържам към заводските неща. Края на седмицата ще се опитам по обстойно да я разгледам и наснимам.
То кат и гледам дереджето, защо да не предложа плахо да стане в цвят Алфа Ромео -червена?Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
браво !!!
колата е много хубава и както се вижда с доста здрава ламарина.
ще стане прекрасна кола, не знам как я намери, но благородно ти завиждамAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Следя драмата от самото начало... силно съм притеснен за тебе Деянски!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
Comment