Известие

Collapse
No announcement yet.

Наричайте ме колекционера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от spetsnaz_147 Покажи съобщение
    / МОЛЯ КОЙТО ИМА 2 ДВОЙНИ КАРБУРАТОРА НА 40 ММ ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН /
    .
    Преди година продадох една двойка карбуратори на един съсед с идеята да ги монтира на една Лада, но нещата не се получиха и той се отказа.Към момента карбураторите му стоят в едно кашонче на масата и ги продава,но им търси парите на които му ги дадох, а т.е. 200лв.
    Кофтито е, че е човек на възраст и няма да успея, да го преборя, да свали от цената.
    Ако имаш интерес звънни ми и ще се разберем.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Аз имам карбуратори , делорто след ревизия, пак са дупчени но ако им смениш камерките няма да са дупчени , а аз имам камерки. Ако се интересуваш , пиши на лично. Имам и гумените глупости които ги държат , мисля че бяха здрави , но трябва да проверя.
      sigpic. It's not what you drive. It's what drives you.

75 Turbo -- Miata MX-5 -- Omega Dual Ram Automatic

Comment

Пичове късмат днес Весо разглоби карбураторите и всичко което беше преебано е отстранено , качихме ги наляхме бензин и не пали пак .
        Огледа системата майстора и установи че входа и изхода на горивните маркучи при помпата са сменени сложи ги Вегата и о чудо вече съм и на бензин иска сега регулаж , и това ще стане тия дни .
        Благодаря на Пешката напазарувах си вместо карбуратори рейка комплект с маркучи , казанче и т.н. и тия дни ще ми ги прати за да мина на хидравлична рейка сега обаче ми отвори работа и курмилния прът ще се смени заради изпадането на ключа независимо дали съм или не съм в движение , както и лек луфт който ме дразни .
        При палене малко беше тегава на студено , но е в миналото оказа се не стартера , а предварението което беше дадено на колата .
        Време е да изхвърлим крадците в " клуба " ни !
        Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

Проблемче бях си пазарил курмилен прът с контактния ключ от нета ама нещо аман от пед..ли
          Продавал ги в комплект с ерйката , волана , лошчетата ... а новата цена е като на цената на голф 3 .
          Та ако някой има за продан пръта с контактния ключ да ми звънне или пише .
          Член на клуба на НЕ членове на клуба на Алфа Ромео - къде отиват парите от спонспорство , такси и дарения господа от УС - даначните ще почукат на вратата Ви

Comment

с тооооо кУрмилен прът а аа не я втасаш
            155 осем хиляди клапана 16 вериги
            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Кой е Колекционера
              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Днес си получих рейката в комплект с помпа , казанче маркучи , карета ... от Пешката за което му благодаря и след празниците се надявам вече да съм с хидравлика .
                Отстраних проблем според мен за това пича е продал колата щото и ме ме изнерви , при закупуването на колата са направили грешката за изхвърлят масите от купето и двигателя и към акомулатора и за капак с кабел за външна инсталация на 220 волта 3 по 2,5 квадрата , което води до слаба маса , а на двигателя я няма изобщо каквото " мине " през тампоните .
                Вече е 6 пали на газ на 2 зъб

Comment

На живо изглежда наистина добре, чак на мен ми се прииска да имам такава...

Comment

колата с бат венци я знаем от как си отиде от горубляне преми време.достатъчно запазена е за каране и купето и е благородно..цаката е дасе кара тая кола ..
                    идеята е дане се разглоби че после няма събиране с години.с кеф да я караш и постягаш по малко.
                    и браво на вегата че се върна в отборът
                    75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                    kavasaki zzr-600 100 жребеца
                    147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                      колата с бат венци я знаем от как си отиде от горубляне преми време.достатъчно запазена е за каране и купето и е благородно..цаката е дасе кара тая кола ..
                      идеята е дане се разглоби че после няма събиране с години.с кеф да я караш и постягаш по малко.
                      и браво на вегата че се върна в отборът

Колата се ползва като служебна ежедневка така че се покарва .
                      Иначе отдолу има малко за изкърпване ама то е за напролет оставено , смених малко проблемни части , а други са за по топло време оставени че кори в тоя студ не ми се пипат .
                      Рейка комплект хидравлична следва да и кача да е жив и здрав Пешката ,че ми я даде и то целия необходим комплект .
                      Вегата ми уреди 2 двойни карбуратора направо със системата с вилиците и филтърната кутия ама нямам капак та ако някой има капака да се обади , благодаря предварително .

Comment

Имам бре... само трябва да го издиря в мазето... или пък на тавана беше...
                        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Смени ми Вегата карбураторите , Пешката ми прати капак за въздушната кутия и съм вече и на бензин .
                          Благодаря на Da_Fuse иначе ама всичко вече е наред !

Comment

давате ли газ ?? ко свата с твоят проект първия??
                            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                            kavasaki zzr-600 100 жребеца
                            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Working...
                            X