Известие

Collapse
No announcement yet.

Ферари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тва е Джулиетта мислим...

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
      Тва е Джулиетта мислим...
      Не, 75 е

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Не, 75 е
        ТЦ!ДЖУЛИЕТТА или АЛФЕТТА, е колата снимката с присаден мотор.

Comment

Все си мисля, че този двигател трудно ще влезне в посочените от теб коли

Comment

Верно ли,че посочените от мене коли са с по малка побираемост?Ми че 75 е дори по тесна и за пътниците,бате,па за моторния отсек,не скивам кво повече ще побере 75 от една Алфетта,или Джулиетта...

Comment

Автомобилът на снимката, която качих е Алфета или ГТВ/6.
              Защото капакът е отворен напред, а на 75 и Джулиета се отваря назад.
              Освен това характерните пластмасови решетки за въздух към парното ги имат 4-вратата Алфета, ГТВ и ГТВ6.
              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Да наистина отварянето на капака....А иначе тези решетки ги има и Джулиетта.Поне3 тази,която я имах

Comment

Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
                  Верно ли,че посочените от мене коли са с по малка побираемост?Ми че 75 е дори по тесна и за пътниците,бате,па за моторния отсек,не скивам кво повече ще побере 75 от една Алфетта,или Джулиетта...
                  няма значение, колегата вече даде повече инфо. Но ми се искаше да ги видя отново с раздувките, двигателя и т.н.

Comment

При Джулиетата решетките са на капака и като се отвори не остават пред стъклото.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Не съм обърнал внимание наистина,а и отдавна съм я имал Джулиетата,още по отдавна Алфетата...

Comment

Working...
                      X