Известие

Collapse
No announcement yet.

BodyKits/Wheels/Audio - набляга се на третото ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• BodyKits/Wheels/Audio - набляга се на третото ...

Здравейте на всички.
    От днес съм член на клуба и се гордея с Безшумната , малка и опасна бегачка , цвят Тъмно синя , 1.4 Двигател , Twin SPARK 16V ... 103 коня.

Та , днес е закупена , докарана от Италия , и като я гледам е Перфектна .. пък и върви.
    Един въпрос - днес не я настъпвах , и направих пилаж на Втора - дали ще препили и на трета - за малко или за по-дълго ? Мерси.

Сега да поговорим за тунинг - Не търся пернишки пласмаси , и евтини решетки , тим - Home Made - Telll Used.
    Цени , само за 145 Се интересувам.

След това джанти - дали ще намеря някъде хубави джанти за Alfa Romeo 145 , освен във MАРГЕЛ
    http://www.margel.info/wheels/original/alfa.html
    Ако знаете какви са цените , бихте ли споделили ?
    Къде има по-евтини , че да обърна внимание на озвучението и другия оптичен тунинг.

Сигурно е със сменени амортисьори - незнам. на 88К километра е , и като се закупи имаше 20 литра бензин.От пръв поглед Е взета.Бяхме първите които я гледаха , беше докарана сутринта , на човека му провървя - бързо я откарахме , и на мен ми провървя - бързо си я взех.

Относно CarAudio-то - търся хубав Касетофон , ако може BlauPunkt - не ми се ходи в Техно Маркет - ако препоръчате друго място , или продавате нещо запазено - пишете. Търся BlauPunkt , понеже имам CD Changer BlauPunkt , и смятам да взимам хубава бас каса , или нещо друго - пак Blaupunkt - ако можете да ми намерите хубав касетофон , пишете. Иначе , и за колонки и каси съм навит - който предлага да казва.

Има ли други варианти за тунинг , и да не излезне много пари - колко максимално ще трябва да се поохарча , поне за Аудиото , и по-нататъка за оптичния тунинг и джантите.

Мерси предварително.
    Ето снимка на колата , утре очаквайте още , скоро ще има изпълнения.
    btw тунинг по двигателя - турбини и разни филтри и т.н. - къде и колко , колко hp вдигат , а разхода колко става - Мерси предварително за всичко.

Re: BodyKits/Wheels/Audio

Първоначално публикувано от Пепи
    Здравейте на всички.
    От днес съм член на клуба и се гордея с Безшумната , малка и опасна бегачка , цвят Тъмно синя , 1.4 Двигател , Twin SPARK 16V ... 103 коня.

Та , днес е закупена , докарана от Италия , и като я гледам е Перфектна .. пък и върви.
    Един въпрос - днес не я настъпвах , и направих пилаж на Втора - дали ще препили и на трета - за малко или за по-дълго ? Мерси.

Сега да поговорим за тунинг - Не търся пернишки пласмаси , и евтини решетки , тим - Home Made - Telll Used.
    Цени , само за 145 Се интересувам.

След това джанти - дали ще намеря някъде хубави джанти за Alfa Romeo 145 , освен във MАРГЕЛ
    http://www.margel.info/wheels/original/alfa.html
    Ако знаете какви са цените , бихте ли споделили ?
    Къде има по-евтини , че да обърна внимание на озвучението и другия оптичен тунинг.

Колата ми вози малко по-твърдо от предната 145 , която беше 1.6 Boxer двигател ... сигурно е със сменени амортисьори - незнам. на 88К километра е , и като я купих имаше 20 литра бензин.От пръв поглед я взех.Аз бях първият който я гледа , беше докарана сутринта , на човека му провървя - бързо я откарахме , и на мен ми провървя - бързо си я взех.

Относно CarAudio-то - търся хубав Касетофон , ако може BlauPunkt - не ми се ходи в Техно Маркет - ако препоръчате друго място , или продавате нещо запазено - пишете. Търся BlauPunkt , понеже имам CD Changer BlauPunkt , и смятам да взимам хубава бас каса , или нещо друго - пак Blaupunkt - ако можете да ми намерите хубав касетофон , пишете. Иначе , и за колонки и каси съм навит - който предлага да казва.

Има ли други варианти за тунинг , и да не излезне много пари - колко максимално ще трябва да се поохарча , поне за Аудиото , и по-нататъка за оптичния тунинг и джантите.

Мерси предварително.
    Ето снимка на колата , утре очаквайте още , скоро ще има изпълнения.
    btw тунинг по двигателя - турбини и разни филтри и т.н. - къде и колко , колко hp вдигат , а разхода колко става - Мерси предварително за всичко.
    Зададе поне 82 въпроса с този пост ... Дай по-полека

Comment

Ентусиаст съм на тема тунинг и т.н. но до сега само съм давал парите , на 2-3 човека , и след 1 седмица си прибирам колицата , и карам , после продавам и така.
      Проблема е , че не правя такиав неща в България , поради простата причина , че незнам , дали да се доверя на "монтьорите" ... последния път си оставих една от новите коли на една автомивка , и на другия ден бяха навили 320 km и най-малката скорост с която беше каран повече от 2 минути беше 65 км/ч , а най-голямата беше колкото да се качиш от разклонението на Нови Хан на магистралата , до караулката- пълен километраж ... т.е. 320 км/ч.
      Бяха го зареждали 3 пъти - първия и втория път са сипали по-малко гориво , а втория път , са сипали , за да ме заблудят , че не е карана ... бяха сипали с 5 литра отгоре , а другото което е - компютъра си ти казва , за опр. период от време , колко е зареждана , как е карана .. ако имах и камера вътре , кой я е карал.

Comment

За музиката, ако искаш качество, забрави за Блаупункт. Има толкова качествени и доказани марки, защо не избереш тях? Кларион, Пайнер, Алпайн са едни от водещите производители на кар аудио, най-добрите плеъри са техните. Ако те интересуват и другите компоненти, като колони, усилватели, кабели, кондензатори, etc... можеш да ми пишеш на лс.
        Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от Lame_0ne
          За музиката, ако искаш качество, забрави за Блаупункт. Има толкова качествени и доказани марки, защо не избереш тях? Кларион, Пайнер, Алпайн са едни от водещите производители на кар аудио, най-добрите плеъри са техните. Ако те интересуват и другите компоненти, като колони, усилватели, кабели, кондензатори, etc... можеш да ми пишеш на лс.
          Има ли смисъл от тоав ЛС.
          Направо ,пиши тук , темата да се види , който е заинтересувам за всяко от нещата да чете.
          Напиши тук всичко , изведи цени , модели , снимки ако можеш.
          Все пак , 100% не съм само аз навит на тези неща , така че , да се знае от всеки - а не да се залива форума с едни и същи теми.

Относно това за Blaupunkt - еми , избрал съм си тях на първо място , поради това , че са много добра марка , а интересното е , че половината не са я чували
          Верно , че майче са касетофоните на Опел /и в новите фиати слагат обаче /, но аз говоря за плеърите им , които като щракнеш едно копче , се появява едно 7 инчово мониторче , и можеш и клипчета да гледаш. Това е относно плеърите.
          Иначе , за колонките - от личен опит , знам , че 6 хубави колонки , без бас туби , просто ефекта е наистина добра и качествена музика - музиката ми в камиона е BP , и нямам оплакване - вместо тромбата , може просто да си отворя прозорците , и хората да ме чуят ....

Иначе , прав си - Kenwood , Pioneer , Alpine , Clarion - добри са , даже много , но забележи разликите в Цените им - отиди в Техномаркет - не гледай какво ще ти наговорят служителите - прецени сам - за тия пари , какво получаваш от тази марка , какво повече или по-малко от другите. Няма значение ...

Говори ми се кабелите , усилвателите , кондензаторите , филтрите и т.н. ... Колонки също , все пак , тая кола няма само два слота за колонки ... всичко с времето , надявам се да се стегне.

Edit
          http://www.data.bg/f.php?fid=19468451

Дано ви хареса!

Comment

Edit
            http://www.data.bg/f.php?fid=19468451

Дано ви хареса!
            Следващата ми музика ще е Blaupunkt \след тая реклама няма как да не е \
            75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
            155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
            FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
            Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Радвам се , че някой я е видял
              Та , аз от преди тва съм с BlauPunkt , доволен съм , за това първо към тази марка съм се ориентирал - не ми е за първи път , или за 5-ти път , да имам колонки или касетофони , mp3 reader-и и т.н. разни "джуджки" в колата , на Blaupunkt , или KenWood , и другите , просто сега търся нещо наистина маняшко за вътре , и пак гледам , да е Blaupunkt - Доволен съм!

Comment

Рекламата на Блаупункт е много стара, но още важи
                Grande Punto 1.9 Sporт
                98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Добре .. не трееше да пускам рекламата сега
                  Някой да помогне поне за начало - Джанти!

Comment

Ето нещо което намерих в раздела Продавам.
                    Малко интериорни промяни , малко външни промяни , тапициране , боядисване и т.н.

XTuners.Com

Comment

пич я се осъзнай малко, коя е тази кола която вдига 320 от "новите ти" ???

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                        пич я се осъзнай малко, коя е тази кола която вдига 320 от "новите ти" ???
                        TUAREG ?!

Comment

Момчето се е объркало и е искало да каже 230км
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Първоначално публикувано от KiKo
                            Момчето се е объркало и е искало да каже 230км
                            Ха , не бре , вижте километражите на новите TUAREG - до 280 км са , а вижте на старите - до 320 ...

Comment

Колега нищо лично, ама напиши правилно Touareg!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

Working...
                              X