Известие

Collapse
No announcement yet.

BodyKits/Wheels/Audio - набляга се на третото ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Пепи
    Магнат значи ...
    Еми , ще видя какво е положението ..
    Мерси за сега , който може да пише по другите специалности.

Още търся Джанти!

Фирми за джантаци колко щеш...Коя от коя по-хубави и по-скъпи...Чувал съм много добри неща за Alessio, които били много здрави и имат много красиви модели. Иначе бих те посъветвал да следиш раздела "Продава" във форума, защото можеш да попаднеш на нещо много хубаво, запазено, а и на половин цена (ако не държиш 100% да са нови, разбира се).
    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

уеуеееее уеуеее смех в зауата
      аз само да попитам - щтот си видел една реклама малко по- смешна ще си вземеш непременно това ли - ми да речеме има подобна реклама на рядко щастие - ще се затичаш ли към първия магазин -за него ?
      от написаното не съдя че си много вещ в caraudio тунинга - нито може да те сметне човек за някакъв аудиофил - -просто е ако беше такъв на 100% щеше да си чувал за "nakamichi" "denon" " bekcer" " clarion" и ай стига съм ти ги изброявал че на някой ще му призлее от мене - ама специално марката , която си мислиш че става и е всичко за тебе даже вече и селяците с GOLF 3GT не ги слагат - като се има в предвид че там каквото и да сложиш свири или буха както искаш .....

улях се пак стига толкова с уроците - като искаш сложи си каквото ти е на сърце
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Абе ако колата ти е за 3-4 хил лв не знам дали ще тръгнеш да си слагаш nakamichi, denon или bekcer - за наще колици и възможности малко скъпо
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Има ги доста луди, които дават луди пари за музика, макар и колата им да струва 3 пъти по-малко. Маняци, трябва да ги уважаваме, вместо да ги плюем
          Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Вижте са , не искам баса да е типичния - дум дум , да се чува на далеко .. искам ефекта като бие бас , да е дълбок , и на 2 метра от колата да ти стърже в Стомаха - на Авто Изложение на VW в Германия , случайно попаднах , и се усети , че съм гладен и стомаха ми е празен.
            Чудя се , каква колона , да се сложи , но не типичния бас Дум Дум (хаха) ами дълбок бас , който ... нема значение , но повечето от колите там бяха на BlauPunkt и Hertz , за касетофоните да не говорим - половината в България не са виждали тези работи.
            Не искам музика за 2000 лева , трябва му хубав Буфер или 2 Елипси , че да си сложа хубава кора , и баса да си е баш бас ...

Няма да се охарчвам за разни там табла , и светлини , и некви звездни колони и усилватели - имам си "касетофон" , усилватели , CD Changer , само ми трябват "говорители"

Comment

Честито за придобивката
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

Вижте са , не искам баса да е типичния - дум дум , да се чува на далеко .. искам ефекта като бие бас , да е дълбок , и на 2 метра от колата да ти стърже в Стомаха - на Авто Изложение на VW в Германия , случайно попаднах , и се усети , че съм гладен и стомаха ми е празен.
                Чудя се , каква колона , да се сложи , но не типичния бас Дум Дум (хаха) ами дълбок бас , който ... нема значение , но повечето от колите там бяха на BlauPunkt и Hertz , за касетофоните да не говорим - половината в България не са виждали тези работи.
                Не искам музика за 2000 лева , трябва му хубав Буфер или 2 Елипси , че да си сложа хубава кора , и баса да си е баш бас ...

Няма да се охарчвам за разни там табла , и светлини , и некви звездни колони и усилватели - имам си "касетофон" , усилватели , CD Changer , само ми трябват "говорители"
                Ами вземи си тогава два предни херца 16,5 см (от по скъпите) заедно с пищялките, две задни Херц (не за кора - а тези до задните места) сложи еднин усилвател с една прилична туба и си готов, но все пак за качествен и не силен звук вземи и съответния клас плеър
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Има и нещо друго, ако ще слушаш МП3 чак толкова скъп плеър не ти трябва. Аз съм с едно JVC и на компресирани файлове няма разлика с Пайнер от доста висок клас и Сони DVD с едни екрани дето излизат от него, дето подържа 5.1, DTS и тн. На нормални CD-та разлика колкото искаш
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Именно заради плътността и дълбочината на обема ти препоръчах Magnat. Ей тоя ще събира погледи : http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=4078
                    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

http://www.vbox7.com/play:b109ce6a
                      http://www.vbox7.com/play:d5143f6c
                      http://www.vbox7.com/play:e87ce319
                      http://www.vbox7.com/play:635f9bbd
                      http://www.vbox7.com/play:8ee202c3
                      ако си фен може да ти роди главата нещо подобно
                      75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                      75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                      75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                      75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        Абе ако колата ти е за 3-4 хил лв не знам дали ще тръгнеш да си слагаш nakamichi, denon или bekcer - за наще колици и възможности малко скъпо
                        бате - преди да приказвате - защо ли първо не видите цените ? имаш ли представа колко струва едно накамичи ?
                        Head Units
                        CD-400 983,9
                        MB-X 2455,6
                        CD-300 566,3
                        CD-500 1276,0
                        MB-VI 1967,8
                        MF-51 845,6

Amps & Speakers
                        PA-1004 719,6
                        PA-2004 1463,6
                        SP-C522 109,8
                        SP-C652 134,2
                        SP-C692 174,8
                        SP-S6500 638,3

цифрите са в бг лева.
                        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                          Първоначално публикувано от BatVas
                          бате - преди да приказвате - защо ли първо не видите цените ? имаш ли представа колко струва едно накамичи ?
                          Head Units
                          CD-400 983,9
                          MB-X 2455,6
                          CD-300 566,3
                          CD-500 1276,0
                          MB-VI 1967,8
                          MF-51 845,6

Amps & Speakers
                          PA-1004 719,6
                          PA-2004 1463,6
                          SP-C522 109,8
                          SP-C652 134,2
                          SP-C692 174,8
                          SP-S6500 638,3

цифрите са в бг лева.
                          E да де - щото имам представа , затова го казах - ефтени ли ти се виждат, за мен са скъпи Макар , че CD-300 не е толкова скъп

Comment

А това CD-300 имаш ли представа как свири - чувал ли си някога накамичи ?-- ако си чувал няма да ти се иска нищо друго

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                              А това CD-300 имаш ли представа как свири - чувал ли си някога накамичи ?-- ако си чувал няма да ти се иска нищо друго
                              Чувал съм - ама модела беше ЦД-400 и понеже съм фен на чистия и хубав звук, а не на слилния - много ми хареса. Аз не исках да кажа че имам нещо против - просто си помислих , че ще е скъпо да сложа такъв на 145-ца. А като знам и как ми я бяха разбили - добре , че са откраднали само картончето за паркиране и са преровили жабката. Иначе представи си да дам 1000 лева за ЦД 400 и да ми го изтръгнат Ужас!!!
                              За ЦД 300 има ли отделен канал за баса и възможност за отделно усилване и какви са разликите от ЦД 400 - щото все пак е наполовина по ефтино-ако имаш такъв - сподели.
                              И все пак да не забравяме , че това са модели от 2003 година- нови няма

Comment

имал съм удоволствието да монтирам такова цд- и до ден днешен не мога да си харесам нищо друго , освен 1 алпайн ма пак не е същото , а за крадците не се притеснявай - то и без това не изглежда много добре- даже обратното - може да го помисли някой за някое биташко радио и да го отмине с лека ръка и не е много известно.
                                за това няма място за притеснения - а има и застраховки нали

писах в темата - не за нещо друго , а защото като чуя нещо скрибуцащо от рода на марката която пича беше изтъкнал и ми се повръща направо - много добре знам как свири синята точка - много добре знам как свирят и нещата които споменах - не ме разбирайте погрешно - просто съм с доста чувствителни уши - и някои работи ме дразнят много ........ .

Comment

Working...
                                X