Известие

Collapse
No announcement yet.

Кутия за "мек" бас на Pioneer TS-307D4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами възможно най-малката за този говорител - 35 литра - затворен обем
    156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
    Cruizin' down the street in my one-fitty-six

Comment

Ако идвате на феста може там да се видим ,и който иска да мо смятам туби на лични че нещо се омотах кои иска и кои си е е направил.
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Някои да има впечатлние от тия българските басове.Били прилични за парите си.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщение
          Вижте как се получи моят бокс

В багажник на Фокус
          Братче тоя Pioneer сам го слушал свири невероятно ,но сам го слушал в много по-голяма кутия, дано и твоя свири добре
          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
          sigpic
          http://vbox7.com/play:884c5234
          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
            Ако идвате на феста може там да се видим ,и който иска да мо смятам туби на лични че нещо се омотах кои иска и кои си е е направил.
            Да, ще идваме и най-добрия вариант ще е на място.
            Трябва да се намериме по някъв начин
            sigpic
            Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
            Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
            Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Dslavev аз още не съм го чувал :P тея седмици ще си купувам някакъв плеър, най-вероятно kenwood. Ако някой има някакви предложения за друг за около 200лв. +-малко ще се радвам да го чуя

Comment

Аз да се похваля днес след работа ,си зглобих туба и за мен ,сложил съм 2 радимекса 12 инча на пуш-пул (единия дарпа другиа бута) в кутия с размери 47/60/57 см. Ефекта е ЛОЛ но на мен ми е силнооооооооооооо. Баса е платен и аз лично имам чуството че ми прави мозака на каша и то при намален усилвател . Утре ще снимам кашона и ще измера шума. После ще сложа два паинера да вида каква е разликата .
                П.С. търса си динамо от дизелова алфа .......146
                Опел Кадет GSI
                166 2,4 JTD

Comment

Dslavev аз още не съм го чувал :P тея седмици ще си купувам някакъв плеър, най-вероятно kenwood. Ако някой има някакви предложения за друг за около 200лв. +-малко ще се радвам да го чуя
                  Най-добрия плеар за мен е Pioneer, особено пета, седма версия. Преди да сложа моя пробвах с Sony, kenwood/не свиреше зле/. Моя съвет е ако имаш възможност преди да го купиш го пусни в колата за да го чуеш как свири.
                  Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                  sigpic
                  http://vbox7.com/play:884c5234
                  http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
                    Най-добрия плеар за мен е Pioneer, особено пета, седма версия. Преди да сложа моя пробвах с Sony, kenwood/не свиреше зле/. Моя съвет е ако имаш възможност преди да го купиш го пусни в колата за да го чуеш как свири.
                    Така е колега защото Pioneer ползват транзистори MOSFET за крайни стъпала,и по-ефтините модели пак свирят така , а запознатите в тази област знаят много добре какво е това , звукът е кристален и в комбинация с говорители HERTZ звука е прекрасен.А ,ако и в багажника има един 12 инчов говорител в каса + средно силно стъпало но да може да корегира честотния диапазон се ползва и за кросоувър , получава се сателитна система.От CD-то се режи баса на 0 малките говорители да свирят само среди и високи, а касата в багажника на около150 херца, силата си я нагласяш да постигнеш баланс в целия честотен спектър.
                    В последно време забелязвам ,че и други марки ползват този транзистор , та съвета ми е като си търсите CD+MP3 за колата , гледайте да пише MOSFET , и да отваря папките , по ефтините модели на LG примерно зареждат цялата информация от диска ,и ако имате около стотина песни в 7 папки , е много кофти като искаш от шеста папка втора песен ,а тя е 78-ма
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 23:48.

Comment

Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
                      Да, ще идваме и най-добрия вариант ще е на място.
                      Трябва да се намериме по някъв начин
                      Еее ама не се видяхме ако си идвал де ,пък аз затова си бех поснал номера на мпс-то че да ме видиш ама тц Белите 146 бяха 2 броя сао .Такаче тук.
                      Опел Кадет GSI
                      166 2,4 JTD

Comment

Бях на феста колега, наистина не съм забелязал като си постнал номера.
                        Трябва да намеря техническите данни на говорителя и да премеря разстоянието в багажника. Иначе на буквата "Г" ще стане ли, според теб?
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Доко някакъв отзив или мнение за този Pionеer да можеш да изкажеш?

Comment

Моя е такъв свири яко ,но няма КЮ-фактор което си е кофти при положение че говоритела на баса ми е 15 инча ама сега като си зема едно усилватвелче с кондензатор ще се развихря иначе баса ми е 600ватаноминална мощност изтурвах кофти промоцията от един пич усилвател с 2 вградени кондензатора и каса с говорител за 140лв
                            ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                            Nissan Qashqai 2,0 140hp
                            Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                            ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Доко някакъв отзив или мнение за този Pionеer да можеш да изкажеш?
                              Ами супер е , за тези пари мисля че , ще си свири прекрасно , но не забравяй , че не само в CD - то е звука . В предната ми 156 - ца сложих Pioneer , модел в същата ценова категория , но звука дойде с двете колонки HERTZ в предните врати , пищялки в дръжките беше излишно да слагам , и бас каса със стъпало в багажника .Не казвам ,че колоните задължително трябва да са HERTZ , има и други марки който свирят много добре , избора е твой . Ако ще слагаш бас допълнително , може да сложиш и някои китайски във вратите ( но по - читави ), защото от CD - то ще отрежеш ниската честота към тях и няма да криват , но трябва и пищялки ( мен лично ме дразнят , предпочитам трилентови колони ) , а баса си го нагласяш от стъпалото да удря в седалката

Comment

Ами аз имам 4 елипси по вратите (на фокуса) и да ти кажа свирят доста прилично (поне с оригиналния кастофон - вадят си доста приличен бас) иначе мисълта ми е баса да си е от пионер-а в багажника със стъпалото, и тези по вратите да не ги сменям. А да питам трябва ли ми кондензатор, и какво е това КЮ фактор?

Comment

Working...
                                X