Известие

Collapse
No announcement yet.

Пайнер срещу Херц

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пайнер срещу Херц

Здравейте колеги наскоро си купих алфа ромео 156 1.9 жтд аве направо голем кеф ,та сега съм решил да сменя всички оригинални колони с нови ( четирите във вратите,двете елипси от зад с усилвател отделно за елипсите и двете цъкалки)двуумясе между пайнер и херц,помогнете ми с избора ще съм ви много благодарен.
    Нека всеки които знае нещо или е слагал от тези две марки да даде своето мнение
    Last edited by adrian07; d.m.y г., 23:37.
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic

Колега насочил си се към две много добри марки аз лично наскоро смених цялата си музика сложих колони Херц,баса е Също Херц а плеара и усилвателя са Пайнер.Получи се много добре. Според мен Херца е по-добрата марка за колони
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
    sigpic
    http://vbox7.com/play:884c5234
    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Аз бих предпочел да сложа колони JBL не мисля, че са за подценяване
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г

Comment

За херц още избирам а за пайнер ето тези ми харесват http://avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=40 ----- http://avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=27 -- http://avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=65 -- http://avitel-bg.com//?PageID=11&RecordID=78 очаквам и други предложения и впрочем не мисля да слагам бас каси и други такива само тези няколко компонента,не очаквам да нещо много яко а да е прилично и с чист звук....е това ми е целта усилватела ще е за елипсите....
        Last edited by adrian07; d.m.y г., 01:06.

Comment

няма какво да мислиш зимай херц,но той е и по скъп естествено и качеството е коренно различно аз немога да правя сравнение точно между тези две марки....
          иначе съм фен на блаупункт ако неискаш дандания а чист звук на адски добра цена зимай синята точна а иначе високите им класове не са за подценяване
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

Незнам колега няколко човека ми казват че херца криви или там квото е а за пайнера още не съм чул нищо очаквам още мнения по въпроса и до тогава ще видим иначе мерси за инфото а и вчера ходих в технополис и изпробвах няколко колони нямаше много богат избор ама имаше едни елипси пайнер и херц около 105 лв бяха пайнера а др. непомня та нали може да се превключва от колона на колона та като пуснах от пайнера на херца имаше егати разликата пайнера свиреше 5 пъти по силно и чисто от херца пък незнам ще видим...
            Last edited by adrian07; d.m.y г., 00:27.

Comment

за цялата дандания дето ще правиш ,слагаи елипси от зад и им направи все пак ниакакви котиики с големина като ...... котиа на обувки с един отвор срещо говорителя 5см. И имаи в предввид че чистия звук саздава впечетление че е слаб. ВНИМАВАИ КАТО НАСТРОИВАШ УСИЛВАТЕЛА .Тоз усилвател 5300 е с реални 50 вата на 4 ома на канал а в брич е 150 вата на 4 ома. аз съм с такав и сам го мерил.
              Опел Кадет GSI
              166 2,4 JTD
              ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Скоро сложих на моята алфита касетофонче Pioneer ,отпред 2 колонки Pioneer ,2 елипси на JBL и си взех усилвател на Thunder ,но засега не е сложен усилватела, а ще го сложа и съм замислил туба пак на JBL чуда се дали да я купувам щото така или иначе свири супер яко ,ама няма начин така или иначе съм купил усилватела Скоро може и 1 клипче да направя да се чуе как свири

Само да попитам дали знаете къде мога да си намера една кутия (тази която седи точно под касетофона на 146), понеже я нямаше като си купих колата ,а ми трябва ,защото ми пада постоянно касетофона и е много дразнещо
                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г

Comment

Бих предпочел да е Босе но ще излезе по скъпо от колата , затова ползвам Пайнер и в колата и у дома . Няма Херц , няма Сони и темподобни шитс , Пайнер си е номер 1 , вземай и няма да съжаляваш .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

може да съм за къснял щото темата е стара ама аз лично ще ти припоръчам Herz, щото не ги ползвам от вчера. вземаш за отпред и отзад за вратите от тия еднолентовите с отделната пищялка има един вариант със 100 Watt мощност пищялките отпред във вратите на мястото на старите,а отзад пищялката я навираш в дъното на кората то там отдушник за багажника ли се пада и аз нз какво и така на първо време докато събереш пари за задни на кората и оттам ти пищи и дава ефект като на колона. ако имаш и едно добро CD Пайнер с усилвател вътре 4x50Watt и си добре. после си вземи едни 3 лентови Herz елипса и си готов ако после събереш пак пари си купи 2 12" Herz буферчета купи им кутии побират се идеално (аз го бях закъсал за пари и се наложи да се простя с мойте).
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Първоначално публикувано от R_O_K_O Покажи съобщение
                      може да съм за къснял щото темата е стара ама аз лично ще ти припоръчам Herz, щото не ги ползвам от вчера. вземаш за отпред и отзад за вратите от тия еднолентовите с отделната пищялка има един вариант със 100 Watt мощност пищялките отпред във вратите на мястото на старите,а отзад пищялката я навираш в дъното на кората то там отдушник за багажника ли се пада и аз нз какво и така на първо време докато събереш пари за задни на кората и оттам ти пищи и дава ефект като на колона. ако имаш и едно добро CD Пайнер с усилвател вътре 4x50Watt и си добре. после си вземи едни 3 лентови Herz елипса и си готов ако после събереш пак пари си купи 2 12" Herz буферчета купи им кутии побират се идеално (аз го бях закъсал за пари и се наложи да се простя с мойте).
                      Абсолютно си прав тека се прави Herz са най-добрите
                      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                      sigpic
                      http://vbox7.com/play:884c5234
                      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Абе как определяте кои са по-добри? БМВ или Мерцедес? Нали има 100 вида колони от всяка една от марките и според целта едни ли други са по-добри. Колегата поне да каже ценови диапазон и тогава избирайте. Иначе сега е: Ооо, аз сложих Респром, тва са най-яките, нема по-добри.
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

аз не определям и двете ги харесвам ама просто като колона херц е доста по напред да ти кажа яд ме е че не са фабрично в нашите любими коли. пък за това може да ги смеси колони хертц със пайнерка CD. и това съм му предложил.
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Мерси колега за инфото,но като сравних две колони с едни и същи цени пайнера свиреше по добре на един пайнер сд ги пробвах,аз вече избрах пайнер и като колата ми доиде от ремонт ще ги монтирам,колоните и усилватела съм ги написал по горе в авител с онлаин доставка и се надявам да съм доволен,ще съм благодарен ако някои пише за елипсите отзат как да свирят по добре,е колегата по горе беше казал за някакви кутии за тях.Ако някои е правил може да пише...

Comment

Колега, елипси ланзар.По-дори на тези пари няма.Елипси 6Х9 с филтри за чистота на звука за 110лв.Свирят 2пъти по-добре от херца (пяко наблюдение).И аз се двуомях между двете марки.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                              BMW E30
                              BMW E36

Comment

Working...
                              X