Известие

Collapse
No announcement yet.

Пайнер срещу Херц

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
    Добре де, какъв ти е критерия за плеърче, че казваш само Пайнър?
    И кой нов пайнър свири толкова добре ?

Искаш да ми кажеш, че новите пайнъри свирят добре ? Да, имам 3 стари пайнъра - 3, 4 и 5 годишни по колите и свирят доста добре, но преди няколко месеца сравнявах пайнър, Алпайн и Кларион и пайнър бяха твърдо последни.

Да, думкат, особено след лоуднес, ама това ли е добрата свирка ?

Колега за 3,4 и 5 годишни пайнери не ми се говори защото бяха пълни бози тогава.за преди 5 години става въпрос.смених тогава 3 и накрая минах на сони до преди 3 години когато излезе дех 7700 мп.това е класиката на пайнер.след това имах 6800 и 6850 американския.също много добри,но сега се върнах на 7700.за алпин и кларион няма да коментирам,защото не искам да споря излишно.само да вмъкна,колко години подред PIONEER са шампиони?и както казах,това си е лично мое мнение за пайнера.въпрос на вкус и качество.
    sigpic
    156 2.0 T.S-155 на 100к км.мойта гордост!

Comment

.само да вмъкна,колко години подред PIONEER са шампиони?и както казах,това си е лично мое мнение за пайнера.въпрос на вкус и качество.[/QUOTE]

в кое са шампиони ? ако ми приказвеаш за главни устройства - не мисля - въпречи че имат една PRS серия ,която наистина е много добра - не мисля че блестят с нещо друго
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

нз за това момчета ама за глава мисля че само Alpine и Clarion (или това само бих сложил в моята кола)
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Аз заложих на HERTZ за озвучаване в моя автомобил,пък да видим дали съм оцелил вярната комбинация.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
          X