Известие

Collapse
No announcement yet.

Eлипси за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eлипси за 156

От доста време се каня да взема нещо за отзад, лошото е, че размера е ясен 6х9 елипси, но марката и модела не

Ще ги захранвам с 4 канален усилвател, като по-късно може да си сложа и баскасата, за сега заема много място и без нея, но елепсите да са 2-лентови, може да се примиря и с 3-лентови, 4ома

За сега претендентите са:

Boschmann- ALX 993 giga

Lanzar Opti 692

Herts ECX 690

Ако някой има от тези с удоволствие бих ги чул през усилвател как свирят.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

здр колега значи нз как е на теб отзад ама аз нямах дупки за тия елипси и поставки за тях,та за това правих допълнителна кора от долу,за колони мога да ти кажа кои са наи добри щото съм ги пробвал абсолутно всички в технополис и мога да ти кажа че от пайнера няма по добри>>>> http://avitel-bg.com/for_the_mobile/...ers/ts-a6904i/ няма да намериш по добри 4 лентови са ама на звук тия където си ги изброил немогат и на половината да свират като тея ....дано съм ти помогнал с избора
    Last edited by adrian07; d.m.y г., 21:20.
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 105hpsigpic

Comment

ами имам си дупки на кората, даже отгоре протектор, мисля, че няма да имам проблеми с монтажа, но какви да са елипсите, и след това трябва да мога да сложа и тези протектори и да не опират в тях
      sigpic
      0889 636 093

Comment

Влади, значи на предишната ми кола ( пежо 206 ) сложих Хертц елиписите, които ти си написал...Без усилвател, захранваше ги едно МП3-ЦД СОНИ....И мога да ти кажа, че свиреха много, ама много добре...През усилвател смятай как щесвирят....
        От друга страна пък един приятел беше си сложил на Ситроен Саксо Пионер..., отново без усилвател. С ръка на сърцето казвам, че Пионера свиреше една идея по-добре, но беше и по-скъп...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Светльо (надявам се така да ти казват) при мен вече е лесно и 2 колеги имат Herts ECX 690 и Pioneer TS-A6904i, сега остава да ги чуя и реша
          sigpic
          0889 636 093

Comment

Да така ми викат

Каквото и да вземеш от тия 2-те няма да сгрешиш. Не знам точно какво целиш с елипсите, но мога да ти кажа, че ниските честоти ще ги имаш....Демек якото думтене ще е на лице...Общо взето тези, които поразпитах и разбират от Кар Аудио не препоръчват елипси, ако търсиш Качествен звук.

Не взимай "БУШМЕНИ" !!!!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

ами то е ясно, че качеството е в кръглия говорител, но аз имам и баскаса, но не искам да я слагам, ценя си багажника и допълнителния товар, затова мисля да пробам с елипсите, така и така имам дупките и монтажа ми е лесен, имам си окабелявани всичко, само дето гадните шваби ги бяха свалили иначе и елипси щях да имам

ами искам да свирят добре, да има думкане и да издържи на усилвателя ми, 4х80вата реални, след това ако ми е малко на бридж и слагам касата
              sigpic
              0889 636 093

Comment

Ще приложа снимка на това дето аз си го сложих в колата.Преди бях се заблудил нещо със Сони ,но няколко човека му убедиха в противното и като резултат съм много доволен.Без усилвател съм и особено отзад където са елипсите дори и при слабо усилване не се стой.А и зкато звук са доста прилични за цената си.
                Attached Files
                Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 14:06.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Може и по-евтин вариант да взема LANZAR OPTI692 85лв., иначе този DCX 690 e 95лв., но ми се струва слаб
                  sigpic
                  0889 636 093

Comment

DCX 690 ги взех за точно 80 лв,но бяха на промоция от един пич .

Comment

колега препоръчвам ти JBL...може би най-добрата марка за озвучителна техника. В предишните мнения забелязах, че ти препоръчват Пайнер, което също е добра алтернатива. Ако си падаш по рок музиката JBL са номер 1, а ако търсиш по-мек звук (като джаз) обърни внимание на Infinity или herz

Comment

колега аз сам с херц и сам много доволен.не сам правил кората.от старата ми кола остана една кутия и не сам си играл да ги правя на кората.но що се отнася за звука херца са много читави колонки.

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                          колега препоръчвам ти JBL...може би най-добрата марка за озвучителна техника. В предишните мнения забелязах, че ти препоръчват Пайнер, което също е добра алтернатива. Ако си падаш по рок музиката JBL са номер 1, а ако търсиш по-мек звук (като джаз) обърни внимание на Infinity или herz
                          ами уж търся повече ниски..., понеже не искам да слагам баскаса, но вече чух един от претендентите Херц ЕСХ 690 през усилвател и беше много чисто и приятно, е липсваше ми баса, но според мен може да ги настроя, заслужават си парите, благодаря на колегата bankeraclub

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                          колега аз сам с херц и сам много доволен.не сам правил кората.от старата ми кола остана една кутия и не сам си играл да ги правя на кората.но що се отнася за звука херца са много читави колонки.
                          Дам ще помисля още малко и ще реша, херц-а е много чисто и приятно звучене и поема увеличаване през услвател (поне ЕСХ 690) другите изклучвам нямат шанс
                          sigpic
                          0889 636 093

Comment

Верно е много чисто и приятно звучевнето на Херца.И аз съм на същото мнение.
                            http://www.aval-bg.com/catalog/displ...17&style_id=41
                            Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 23:29.

Comment

Влади аз те съветвам да прослушаш и един читав Пионер(от новичките) закачен на усилвател и тогава реши...Хертца свири по-правилно, ама пионера думти повече. Аз до колкото разбрах и ти точно това целиш - басче...

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                              X