Известие

Collapse
No announcement yet.

Eлипси за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ами и на мен ще ми е интересно да чуя някой Пайнер TS-A6904i примерно, то нямам много възможности де, и този Бошмен също ми е интересен... цената е еднаква ~150-160лв. и на трите

Както върви може би Херца свири добре и чисто, но има нужда и от туба в багажника.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
      ами и на мен ще ми е интересно да чуя някой Пайнер TS-A6904i примерно, то нямам много възможности де, и този Бошмен също ми е интересен... цената е еднаква ~150-160лв. и на трите

Както върви може би Херца свири добре и чисто, но има нужда и от туба в багажника.
      Аз съм с херца и няма нужда от усилвател. ЦД-то като го ноусиля и мембраните им ще изскочат. Имам туба в багажника обаче и съм филтрирал всички останали говорители да свирят от 100 херца на горе а тубата до 100 херца и всичко е перфектно.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Истината е една багажника на 156 е много добре изолиран.Херца в голфа звучеше с пъти по-добре.Сега почти не се чува.Преди на 25 не се стоеше в колата а сега в алфата и на 40 не мога да се трогна особенно.С туба или каса незнам кво е ама ако трагнеш да сравняваш ще стигнеш до този извод.ИТАЛЯНЦИТЕ СА ОПЛАТНИЛИ

Comment

Истината е една багажника на 156 е много добре изолиран.Херца в голфа звучеше с пъти по-добре.Сега почти не се чува.Преди на 25 не се стоеше в колата а сега в алфата и на 40 не мога да се трогна особенно.С туба или каса незнам кво е ама ако трагнеш да сравняваш ще стигнеш до този извод.ИТАЛЯНЦИТЕ СА ОПЛАТНИЛИ НЕЩАТА

Comment

Голяма разлика в звука окозва и големината на багажника - на голфа е с около 50 литра по малък!
            FIAT Punto 1,9 JTD
            EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
            sigpic

Comment

Забравих да спомена че освен че беше голф ами и комби на всичкото отгоре Имаше доста добра акустика.

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение

Кой Бошмен такъв филм нема, само това не взимай! Аз се излъгах и взех бошмен ужким 350В РМС, магнита му е колкото главата ми, макар ,че го взех чисто нов за 100лв,а беше 140 с отстъпката, че ми е приятел , леле каква боза е тва.Вързал съм го на усилвател 2x60 и неможе да отлепи,вързах некво сони 80в рмс на същия усилвател и свиреше 10 пъти по чисто и думкаше повече. Бошмена на половината още почва да пляка баса - това е гола вода от всякъде. В момента съм с Бошмен ,че сонито беше само за тест,а и то беше за 100лв ама се преебах!
                Alfa156 Against All

Comment

аз съм писал още на предната страница да бяга от бУшмени...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Въпрос каква е разликата в свиренето между елипсите и кръглите?
                    ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                    sigpic
                    Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                      Въпрос каква е разликата в свиренето между елипсите и кръглите?
                      аз мисля че няма.ама да си призная не сам и критерий за да се съобразяваш с мието мнение.

Comment

Е има някаква разлика,но какво е точно.Ако някой ми обясни ?
                        ALFA ROMEO 75 2.0 ts
                        sigpic
                        Нещо което работи - не се пипа!

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_90 Покажи съобщение
                          Е има някаква разлика,но какво е точно.Ако някой ми обясни ?
                          eлипсите са компромис, примерно за място и разположение, иначе кръглия говорител е истината, според мен разпространението на валните е по-добро от всяка друга форма, инаме има и квадратни басове, даже 6-ъгълни...
                          sigpic
                          ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                          0889 636 093

Comment

обърни внимание на Infinity или herz[/QUOTE]

С двете ръце съм за Инфинити.Ако имаш възможност не прави компромис.Аз съм решил живот и здраве преди лятото да сложа едни такива.Чувал съм ги как свирят в кола.Перфектни са.Музиката е много детайлна с много мек и приятен бас.Успех в избора!Все пак решението е твое.
                            алфа 156 1.8тс16v

Comment

относно това дали има разлика м/у елипси и кръгли колони.НЯМА

Comment

Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                                относно това дали има разлика м/у елипси и кръгли колони.НЯМА
                                Разлика има
                                кръглите говорители вадят малко повече бас от елипсите
                                говорим за два модела с еднакви характеристики
                                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Working...
                                X