Първоначално публикувано от Peter_63
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане Blaupunkt USB Bluetooth Interface
Collapse
X
-
sigpic
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеТова, което трябва да направиш е да го свалиш, да видиш модела на юнита и да го напишеш тук, за да проверим дали поддържа чейнджър. В случай, че може да го управлява, няма да има проблем да го сложиш. Ако не, тогава си оставаш с оригиналната музика или сменяш "свирката" с някоя друга.Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Здравейте колеги,
имам проблем със съответния Блаупункт блутуут интерфейс. Става въпрос за оригиналния плеър на Гранде пунто, който има чейнджър контрол. При включване на устройството в буксата за чейнджъра на дисплея на плеъра се изписва само "Magazine scan". И започва да свири само една песен от флашката, като нито мога да я превъртам, нито да я сменям с друга. Тогава незабавно реших да направя ъпдейт на софтуера, който съм си свалил от сайта на Блаупункт. Направих всичко по инструкцията, стъпка по стъпка! Надписа "Magazine scan" си стоеше в продължение на 15-20 мин!!! чак след което започна да сменя траковете но само 1-2-3, като времето си е нон-стоп 00:00. След около още 20 мин. чакане реших, че едва ли нещо повече ще се случи и изключих плеъра. Сега при включването му, синия бутон РРТ на хендсфрийто само мигва, не се разчитат мр3 файлове и...нищо.
При изключване на плеъра, бутончето пак премигва. е много се изнервих...
какво не съм направил както трябва?!Last edited by damianoff; d.m.y г., 09:21.
Comment
-
Първоначално публикувано от damianoff Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
имам проблем със съответния Блаупункт блутуут интерфейс. Става въпрос за оригиналния плеър на Гранде пунто, който има чейнджър контрол. При включване на устройството в буксата за чейнджъра на дисплея на плеъра се изписва само "Magazine scan". И започва да свири само една песен от флашката, като нито мога да я превъртам, нито да я сменям с друга. Тогава незабавно реших да направя ъпдейт на софтуера, който съм си свалил от сайта на Блаупункт. Направих всичко по инструкцията, стъпка по стъпка! Надписа "Magazine scan" си стоеше в продължение на 15-20 мин!!! чак след което започна да сменя траковете но само 1-2-3, като времето си е нон-стоп 00:00. След около още 20 мин. чакане реших, че едва ли нещо повече ще се случи и изключих плеъра. Сега при включването му, синия бутон РРТ на хендсфрийто само мигва, не се разчитат мр3 файлове и...нищо.
При изключване на плеъра, бутончето пак премигва. е много се изнервих...
какво не съм направил както трябва?!Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02
Comment
-
Колега damianoff, на мен ми звучи, че може да си прекъснал самия ъпдейт.
При ъпдейта траковете се сменят на 1,2,3 и накрая излизаше 99 (по спомени).
Вярно че при мен цялата процедура не мисля, че отне повече от 5-10 минути, но пък при тебе с този Magazine Scan може нещо да се е шашнал Bluetooth/USB модула.
Ще потърся дали пишат някъде за прекъснат ъпдейт и какво се прави след това.
При мен след ъпдейта, при пускане, първо светва силно синия бутон - за секунда, а после светва по-слабо, и започва да мига, за да търси Bluetooth устройство.
Едит: попрочетох, имам лоши новини
Извора на информация е от тук: http://www.grandepuntoclub.com/forum...2f2&view=print
По италиански никакъва ме няма, но след превод излезе, че човечето statale07 е имал същите проблеми като тебе на неговото Гранде Пунто. И той се е опитал да го ъпдейтне и го е убил като тебе. При проба повторно да го префлашне -тръгва ъпдейта и след 2 минути се саморестартира устройството и пак не става. Това е на 20-та страница, а на 22-ра страница almacruel се оплаква, че и при него е така, НО според него основния проблем е, че касетофона е Grundig, а не Blaupunkt. Сега мисли да си вземе Blaupunkt и на него да го тури.
Така че ако свържеш твоя USB/Bluetooth Interface към Blaupunkt касетофон предполагам, че ще може да му налееш последния фърмуер. След това на твое място бих го пробвал пак дали бачка на Grundig-а, и ако не става - или го продаваш, или си купуваш Blaupunkt касетофон.
Успех.Last edited by vesko_m; d.m.y г., 14:12.
Comment
-
Dodo155 вече каза че ползваш Xcarlink.
Всеки си решава какво да си купи и да ползва.
Сега проверих дали не съм останал със стара информация за цената на Xcarlink-а, та на сайта на БГ вноситела пише, че базовата версия (без Bluetooth) е 237 лева.
Модела с Блутуут е 285 лева.
Мисля, че разликата между Блаупункт модула и Xcarlink-a е 200 лева.
Нито съм търговски представител на Техномаркет, нито някакъв заклет фен на Блаупункт, просто споделих инфо-то което намерих и моя опит. Който иска да си купува едното или другото (а то има и доста още като Audiolink, Bluebird, Anycarlink, Dension )
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko_m Покажи съобщениеDodo155 вече каза че ползваш Xcarlink.
Всеки си решава какво да си купи и да ползва.
Сега проверих дали не съм останал със стара информация за цената на Xcarlink-а, та на сайта на БГ вноситела пише, че базовата версия (без Bluetooth) е 237 лева.
Модела с Блутуут е 285 лева.
Мисля, че разликата между Блаупункт модула и Xcarlink-a е 200 лева.
Нито съм търговски представител на Техномаркет, нито някакъв заклет фен на Блаупункт, просто споделих инфо-то което намерих и моя опит. Който иска да си купува едното или другото (а то има и доста още като Audiolink, Bluebird, Anycarlink, Dension )
Ясно ми е, че не си рекламно лице на ТМ при положение, че пишеш подобни неща
Приеми, че съм малко повече запознат с продуктите, политиката и т.н. на ТМ, от теб и затова си позволявам да пиша
Този интерфейс струваше над 180 евро преди няколко години, когато излезе на пазара в Германия, а ти го купуваш за 80 лв. ... сам си направи извод каква е стокатаsigpic
Comment
-
Вчера я взех такава кутиика, но се оказа че ми трябва преходник.
Като свалих CD-то се видя че се срещат мъжко с мъжко.
Някой има ли информация какво му е пазарското наименование на преходника?I came, I saw, I ran away screaming
Comment
-
Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщениеВчера я взех такава кутиика, но се оказа че ми трябва преходник.
Като свалих CD-то се видя че се срещат мъжко с мъжко.
Някой има ли информация какво му е пазарското наименование на преходника?
Иначе има всякакви преходници или адаптори на пазара.sigpic
Comment
-
-
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Устройството е инсталирано, софтуера обновен до най-новия в немския Blaupunkt.
Всичко работи без проблеми.
Тая вертикалната букса нямам представа за какво е.
Кутията я забутах зад таблото, до колкото успях я укрепих да не вибрира. Доволен съм че в купето не пробих нито една дукпа
@Kamen666 или който знае: След като има място за кабели за дистанционно, предполагам има опция да си купя някое съвместимо и да го закача за волана?I came, I saw, I ran away screaming
Comment
-
Първоначално публикувано от georgievd Покажи съобщение
@Kamen666 или който знае: След като има място за кабели за дистанционно, предполагам има опция да си купя някое съвместимо и да го закача за волана?Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
Comment