If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Алфата съм со оригиналното радио,а на него пише CD,интересува ме дали от завода тая кола(98г. TS) излиза с чейнджър и ако да то къде седи че аз нещо не намирам Поздрави
В Алфата съм со оригиналното радио,а на него пише CD,интересува ме дали от завода тая кола(98г. TS) излиза с чейнджър и ако да то къде седи че аз нещо не намирам Поздрави
Мойта е така Kenwood касетофон и с чейнджър Kenwood в багажника , но ако не намираш чейнджър там, по добре си купи едно CD, отколкото чейнджър
Свали го, напиши какъв е моделът, за да можем да ти кажем дали управлява чейнджър.
Ако може, тогава бих ти препоръчал USB interface или така наречените X-car link.
Това са "кутийки", които "лъжат" юнита, че има закачен чейнджър. Те възпроизвеждат MP3, WMA и др. аудио формати, чрез карта памет или USB флаш.
Като цени са колкото едно ново CD - 150-160 лв.
Тук ги продава една фирма, но доста скъпо - 240 лв.
Така ще запазиш оригиналния вид на таблото, управлението от волана (ако има такова) и ще може да слушаш MP3
X-car link и BLUETOOTH/USB INTERFACE са съвместими само с blaupunkt оригиналното радио, което го има в 156 с вътрешен фейслифт от 2002ра година нататък. Не стават за по старите радиа, дори те да имат управление на CD changer. Иначе BLUETOOTH/USB INTERFACE се намира и на цена около 80 лв и предлага добро качество на звука.
X-car link и BLUETOOTH/USB INTERFACE са съвместими само с blaupunkt оригиналното радио, което го има в 156 с вътрешен фейслифт от 2002ра година нататък. Не стават за по старите радиа, дори те да имат управление на CD changer. Иначе BLUETOOTH/USB INTERFACE се намира и на цена около 80 лв и предлага добро качество на звука.
Говориш за "маймунката" на Блаупункт, а аз има предвид афтърмаркет USB интерфейси, които се ползват от доста марки - Кларион, VDO и т.н.
аиде колеги говорете с факти даите пример за 80лв и за 160лв
Пример за 80 имам в моята кола
Ето тема от форума http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37895
Вариант за другите марки радиа: В бг съм чувал да се продават XCarLink и AnyCarLink, като второто има варианти за Alpine, Blaupunkt, Clarion, Pioneer и Sony. Цените им са около 200 лв.
В моя Вагон в багажника си стои оригиналния чейнджър, май е Кларион, ако го искаш, свиркай.
Аз изобщо не го ползвам, защото съм монтирал Сони с МР3
Comment