Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за чейнджър в 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за чейнджър в 156

В Алфата съм со оригиналното радио,а на него пише CD,интересува ме дали от завода тая кола(98г. TS) излиза с чейнджър и ако да то къде седи че аз нещо не намирам Поздрави
    Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark
    Alfa Romeo 145 1.3Boxer 90hp EX

От радиото може да се управлява чейнджър, ако е заводски сложен такъв. Ако нямаш - не търси...

пп Ще те мятам в "Мултимедия"

Comment

Първоначално публикувано от slavips Покажи съобщение
      В Алфата съм со оригиналното радио,а на него пише CD,интересува ме дали от завода тая кола(98г. TS) излиза с чейнджър и ако да то къде седи че аз нещо не намирам Поздрави
      Мойта е така Kenwood касетофон и с чейнджър Kenwood в багажника , но ако не намираш чейнджър там, по добре си купи едно CD, отколкото чейнджър
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Свали го, напиши какъв е моделът, за да можем да ти кажем дали управлява чейнджър.
        Ако може, тогава бих ти препоръчал USB interface или така наречените X-car link.
        Това са "кутийки", които "лъжат" юнита, че има закачен чейнджър. Те възпроизвеждат MP3, WMA и др. аудио формати, чрез карта памет или USB флаш.
        Като цени са колкото едно ново CD - 150-160 лв.
        Тук ги продава една фирма, но доста скъпо - 240 лв.
        Така ще запазиш оригиналния вид на таблото, управлението от волана (ако има такова) и ще може да слушаш MP3
        sigpic

Comment

X-car link и BLUETOOTH/USB INTERFACE са съвместими само с blaupunkt оригиналното радио, което го има в 156 с вътрешен фейслифт от 2002ра година нататък. Не стават за по старите радиа, дори те да имат управление на CD changer. Иначе BLUETOOTH/USB INTERFACE се намира и на цена около 80 лв и предлага добро качество на звука.
          Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщение
            X-car link и BLUETOOTH/USB INTERFACE са съвместими само с blaupunkt оригиналното радио, което го има в 156 с вътрешен фейслифт от 2002ра година нататък. Не стават за по старите радиа, дори те да имат управление на CD changer. Иначе BLUETOOTH/USB INTERFACE се намира и на цена около 80 лв и предлага добро качество на звука.
            Говориш за "маймунката" на Блаупункт, а аз има предвид афтърмаркет USB интерфейси, които се ползват от доста марки - Кларион, VDO и т.н.
            sigpic

Comment

аиде колеги говорете с факти даите пример за 80лв и за 160лв
              Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
              Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
              Alfa Romeo GT 1.8 TS
              Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                Фактът за 160 лв. ми е в колата
                Донесоха ми го от Германия
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                  Говориш за "маймунката" на Блаупункт, а аз има предвид афтърмаркет USB интерфейси, които се ползват от доста марки - Кларион, VDO и т.н.
                  Дам, доста буквално съм ти възприел думите. Говоря за Blaupunkt USB Interface i X-car link, които са за 156 след 2002 както и 147/GT
                  Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                  Пример за 80 имам в моята кола
                  Ето тема от форума
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37895
                  Вариант за другите марки радиа: В бг съм чувал да се продават XCarLink и AnyCarLink, като второто има варианти за Alpine, Blaupunkt, Clarion, Pioneer и Sony. Цените им са около 200 лв.
                  Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

В моя Вагон в багажника си стои оригиналния чейнджър, май е Кларион, ако го искаш, свиркай.

Аз изобщо не го ползвам, защото съм монтирал Сони с МР3
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      В моя Вагон в багажника си стои оригиналния чейнджър, май е Кларион, ако го искаш, свиркай.

Аз изобщо не го ползвам, защото съм монтирал Сони с МР3
                      Ми аз имам чейнджър Kenwood, но от 2-3 месеца ми изписва error:99 и останах без музика Ако наистина не ти трябва може да се разберем нещо!
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                      X