Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика в Алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Музика в Алфа 166

Колеги, нов съм във форума, от няколко месеца имам Алфа 166 и искам да и направя някаква що годе свиреща музика. Какви са вариантите за тази кола със заводския плеър, предна и задна линия през външен усилвател и бас в багажника? Оригиналния плеър може ли да се ползва? Не искам допълнителен плеър. Надявам се някой преди мен да се е занимавал с подобен проект.

Какво и е на оригиналната музика ????????
    Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 11.11.2001г.

Comment

Първоначално публикувано от Kopeldaka Покажи съобщение
      Колеги, нов съм във форума, от няколко месеца имам Алфа 166 и искам да и направя някаква що годе свиреща музика. Какви са вариантите за тази кола със заводския плеър, предна и задна линия през външен усилвател и бас в багажника? Оригиналния плеър може ли да се ползва? Не искам допълнителен плеър. Надявам се някой преди мен да се е занимавал с подобен проект.
      Има варианти http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...7%E8%EA%E0+166 Ползвай търсачката
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

ами и аз съм със заводска музика нищо не става от нея пълна боза....за ЖАЛОСТ

Comment

Напълно си прав но има вариант да се подобрят нещата аз си сложих 6 канален усилвател и положението вече е съвсем друго .

Comment

Първоначално публикувано от Stanislav Novoselski Покажи съобщение
            ами и аз съм със заводска музика нищо не става от нея пълна боза....за ЖАЛОСТ
            От заводска до заводска разликата е огромна при 166-те
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Да ползвам темата,какъв размер са колоните във вратите на 166-ца и дайте някакви предложения.
              П.С с оригинален усилвател съм но колоните във вратите си мислех че трябва да са BOSE,а не са.

Comment

И аз да ползвам темата , някой знае ли диаметъра на решетките само на 166 ?
                AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                  Да ползвам темата,какъв размер са колоните във вратите на 166-ца и дайте някакви предложения.
                  П.С с оригинален усилвател съм но колоните във вратите си мислех че трябва да са BOSE,а не са.
                  17cm са и са slimfit , аз лично си избрах двулентов hertz със цена от 68лв комплекта
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

Working...
                  X