Колеги, нов съм във форума, от няколко месеца имам Алфа 166 и искам да и направя някаква що годе свиреща музика. Какви са вариантите за тази кола със заводския плеър, предна и задна линия през външен усилвател и бас в багажника? Оригиналния плеър може ли да се ползва? Не искам допълнителен плеър. Надявам се някой преди мен да се е занимавал с подобен проект.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Музика в Алфа 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kopeldaka Покажи съобщениеКолеги, нов съм във форума, от няколко месеца имам Алфа 166 и искам да и направя някаква що годе свиреща музика. Какви са вариантите за тази кола със заводския плеър, предна и задна линия през външен усилвател и бас в багажника? Оригиналния плеър може ли да се ползва? Не искам допълнителен плеър. Надявам се някой преди мен да се е занимавал с подобен проект.http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...7%E8%EA%E0+166 Ползвай търсачката
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Stanislav Novoselski Покажи съобщениеами и аз съм със заводска музика нищо не става от нея пълна боза....за ЖАЛОСТsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеДа ползвам темата,какъв размер са колоните във вратите на 166-ца и дайте някакви предложения.
П.С с оригинален усилвател съм но колоните във вратите си мислех че трябва да са BOSE,а не са.
Comment
Comment