If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Това, което се опитвам да му кажа, че мп3 плеъра ще е компромис по отношение на качеството на звука спрямо цд плеъра. И затова съм му писал, че ако може да преглътне тази разлика или ако има много мп тройки, които ги няма на цд, тогава да си слага джаджата.
Няма да го усети даже. Компромис би било в случай, че възпроизвеждаш вкъщи, на адски добра уредба и ''имаш ухо'' за това нещо. В автомобил е все тая какъв е форматът
Абе цял свят произвежда и слуша мп3-йки, само в нашия форум има такива с чувствителен слух
Като си имаш СД-плеъра, на него си плейваш оригиналните СД-та, а на мп3 плеъра си пускаш това, дето си свалил от нета. Толкова ли е сложно да се разбере??? Имаш 2 неща вместо 1. Който не иска - да не си слага, а не да учи другите на ум и разум.
А като свалиш мп3-йки и ги запишеш на диск в аудио формат какво е?
Ааааа ясно, ти си мислиш, че може да се тегли музика само в МР3, да ама не Аз съм си теглил аудио формат и съм си записвал стандартни сд-та - става разкошно
Колегата Доко е по музиката, щото това му е работата, нека той да обясни кой формат за какво става, аз ще го приема без забележки
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Няма да го усети даже. Компромис би било в случай, че възпроизвеждаш вкъщи, на адски добра уредба и ''имаш ухо'' за това нещо. В автомобил е все тая какъв е форматът
Ей това е истината и според мен, въпреки, че форматът все пак има значение.
Аз сравнявам CD-audio с MP3 (с висок битрейт) и твърдя, че много трудно може да се усети някаква разлика.
И за да не бъда голословен, ето го и доказателството:
Ами много лесно, както ще сваля посочения от теб файл(ако ми се занимаваше) На Мондео заводското СД също не чете МП3 и на времето му правех такива дискове. Разликата в 2-та формата няма да я усетиш с 2-те тонколонки на компютъра, а в 166 са 4 + 4пищялки + 2 баса и от всеки се чуват различни звуци В 159 не вярвам да е по-зле. Та нещата стават "Развали къща направи колиба" или хайде в случая "направи си и колиба". Човека иска мнение и това е моето , само че пак трябва да давам обяснения на някой...
Ами оригиналният файл не е в CD audio формат, защото според мен (а и не само според мен) няма как да бъде.
Затова питам.
Добре, аз нямам спомен какъв точно съм свалял, казвам ти, че става, качеството е перфектно и не виждам защо не ти се вярва!? Невъзможни работи няма, не ми се търси в момента. Ииии май май формата си е точно същия, дето си го пуснал ... или Red Book Audio, абе повече няма да ровя, на който му е интересно да си рови..
Добре, аз нямам спомен какъв точно съм свалял, казвам ти, че става, качеството е перфектно и не виждам защо не ти се вярва!? Невъзможни работи няма, не ми се търси в момента.
Напълно ти вярвам относно перфектното качество на това, което си свалял. Просто казвам, че аз не знам да е възможно свалянето или качването на нещо което е в CD audio формат.
Но знам ли? Човек се учи докато е жив.
За тия пари може да се вземе на Блаупункт кутииката - покрива критериите.
Кеф ти Мп3-ки, кеф ти уеив фаилове.
Плюс хендсфрии, на което качеството не е лошо.
Единствено трябва да се прежали избирането на песни, ако не работи в режим микс забива.
А за разликата между мп3-ки и уеив фаилове - аз мойта кола усещам разлика (а ако е Дио даже подмокрям гащите от кеф ), но тва е друга тема.
За тия пари може да се вземе на Блаупункт кутииката - покрива критериите.
Кеф ти Мп3-ки, кеф ти уеив фаилове.
Плюс хендсфрии, на което качеството не е лошо.
Единствено трябва да се прежали избирането на песни, ако не работи в режим микс забива.
А за разликата между мп3-ки и уеив фаилове - аз мойта кола усещам разлика (а ако е Дио даже подмокрям гащите от кеф ), но тва е друга тема.
Абе за синята точка съм чел доста отзиви повечето лоши,и тук имаше тема даже,по едно време го имаше на промоция в Техномаркет.Ще помъдря още малко и ще реша,но през тва време няма да се сърдя на още мнения в темата,нека всеки,който има допир до такива плеъри да си каже мнението.Аз не държа мега много на качеството на звука,не вярвам да се развали толкова в 159-та та да не става за слушане...............
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment