Здравейте!Понеже моя мокет е от тия грубите и си е променил цвета до неузнаваемост(сега е нещо между кафяво и жълто,а е бил сив),искам да го сменя с нов и по-фин.Та въпроса е дали някъде правят тук в БГ такива мокети по-поръчка защото ми се струва доста сложна процедура и ако не как мога да се сдобия с такъв?Ако не трябва да си търся от някоя на части със запазен мокет!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам нов мокет за пода на 164!Как,къде,колко?
Collapse
X
-
Никой ли няма идея как и къде се правят мокети!По-принцип е доста важно за добрия вид на екстериора да има хубав,здрав и фин мокет.Моята Алфа е доста запазена от вътре,но мокета и е доста зле и с доста кофти цвят и така изглежда по-захабена от колкото е!.Имам и да сменям тавана,но с него ще е лесно докато с мокета няма как сам да си го сменя!Помагайте ако знаете нещо по въпроса!?!?!?!Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
Fiat Ulysse 2.1 TDI
Fiat Punto 1.6 16V HSD
Comment
-
Тук не става дума за мокет,а за целите кори.Не можеш да го смениш,не можеш да я претапицираш.Единствено можеш да отидеш с фабричните номера във Ванто или някъде където може би ще ти внесът на цената на половината ти кола.Не е седалка да я претапицираш.Намери си от някоя ударена.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
колеги аз тази операция с тавана съм я извършвал по следния начин:
10:00 сутринта - отиване при автотапицер, избиране на плат от мострите
17:00 - заплащане на 100 лв за труд и материали и душевна чекия!
колата е Пежо 605 и по размери е сходна!
най-големия риск е при свалянето на кората, защото ако е третапицирана преди при някой "разбирач" може да е залепил въпросната кора за купето и без да се счупи няма сваляне! а счупи ли се требе нова!
аз си смения тапицерията на тавана при един пич до Била хиподрума, но скоро минах от там и видях че вече не е там. предполагам че всеки авто тапицер може да го направи!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Свалят се корите на колоните,отвиват се трите тапи отзад,плафона с огледалото,вади се тавана от едната страна от щипките иготово.Работа за 1 час.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Имам 1-2 мокета, ама трябва да видя в какво състояние са и дали ще ти отиват на салона.
Най-малкото мога да ти дам за мостра ако ще си правиш къстим мокетче2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
Comment