Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам нов мокет за пода на 164!Как,къде,колко?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам нов мокет за пода на 164!Как,къде,колко?

Здравейте!Понеже моя мокет е от тия грубите и си е променил цвета до неузнаваемост(сега е нещо между кафяво и жълто,а е бил сив),искам да го сменя с нов и по-фин.Та въпроса е дали някъде правят тук в БГ такива мокети по-поръчка защото ми се струва доста сложна процедура и ако не как мога да се сдобия с такъв?Ако не трябва да си търся от някоя на части със запазен мокет!
    Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
    Fiat Ulysse 2.1 TDI
    Fiat Punto 1.6 16V HSD

и аз се интересувам. Споделете колеги,че феста наближава

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Никой ли няма идея как и къде се правят мокети!По-принцип е доста важно за добрия вид на екстериора да има хубав,здрав и фин мокет.Моята Алфа е доста запазена от вътре,но мокета и е доста зле и с доста кофти цвят и така изглежда по-захабена от колкото е!.Имам и да сменям тавана,но с него ще е лесно докато с мокета няма как сам да си го сменя!Помагайте ако знаете нещо по въпроса!?!?!?!
      Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
      Fiat Ulysse 2.1 TDI
      Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

Тук не става дума за мокет,а за целите кори.Не можеш да го смениш,не можеш да я претапицираш.Единствено можеш да отидеш с фабричните номера във Ванто или някъде където може би ще ти внесът на цената на половината ти кола. Не е седалка да я претапицираш.Намери си от някоя ударена.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Дабе збам,че си трябва по поръчка ма някъде из БГ дали не изпълняват такива поръчки.А за тавана ще си го сменя,сменял съм вече на Голф 2!
          Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
          Fiat Ulysse 2.1 TDI
          Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

Г-2 има заден капак и е лесно да изкараш кората на тавана, иска ми се да видя как ще го направиш на 164-ката , не че е невъзможно де ма ша е весело
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

Ми ОК,като започна да се занимавам ще пиша как е станало!За сега обмислям по дягонал на предната врата и да махна задната седалка за да има по-голямо пространство за маневриране в купето!
              Alfa Romeo 164 W1 2.0 TS
              Fiat Ulysse 2.1 TDI
              Fiat Punto 1.6 16V HSD

Comment

колеги аз тази операция с тавана съм я извършвал по следния начин:
                10:00 сутринта - отиване при автотапицер, избиране на плат от мострите
                17:00 - заплащане на 100 лв за труд и материали и душевна чекия!

колата е Пежо 605 и по размери е сходна!
                най-големия риск е при свалянето на кората, защото ако е третапицирана преди при някой "разбирач" може да е залепил въпросната кора за купето и без да се счупи няма сваляне! а счупи ли се требе нова!
                аз си смения тапицерията на тавана при един пич до Била хиподрума, но скоро минах от там и видях че вече не е там. предполагам че всеки авто тапицер може да го направи!
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Свалят се корите на колоните,отвиват се трите тапи отзад,плафона с огледалото,вади се тавана от едната страна от щипките иготово.Работа за 1 час.
                  Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Имам 1-2 мокета, ама трябва да видя в какво състояние са и дали ще ти отиват на салона.

Най-малкото мога да ти дам за мостра ако ще си правиш къстим мокетче
                    2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                    GSM: 0888 520 600

Comment

от какви коли са?
                      на мен ми трябва за GTV (82г.)

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Working...
                      X