Известие

Collapse
No announcement yet.

Пастиране..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дано скоро се и други марки почнат да прелагат продуктите си на нашия пазар.

Като се стопли времето може да си направим един конкурс, за най-добре измита и пастирана кола. Ще съберем някви пари например по 5лв. от човек и после тези които не участват ще ни изберът някой
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

аз искам да ви препорьчам една паста/маи не е много известна/ Simoniz.Бях я купил от Автосалона 2003.Купих я за на дядо ми Ладата.След това като си взех Алфата взех от Метро няква Мotip-това е пьлен боклук!!!Сега взех на дядо ми Simoniz-a и сьм много доволен-струваше 14лева но си заслужава!!!

Comment

Re: Пастиране..

Първоначално публикувано от poznai
        Тай, нали сега съм пресен пресен собственик на алфичка, реших да я лъсна малко, като се постопли времето...
        И понеже на капака има 2-3 петънца и като цяло ми се вижда, че може и по-лъскава да бъде, да ви питам, ползвате ли такива пасти освен нали за блясък, ми и за един вид защита. Колегата си пастира неговия Saab с цветна паста, като за неговата боя и покри разни дефекти по боята, гледал съм и разни реклами по ТВ, не знам да им вярвам ли?
        Някой който си е имал работа с такива неща, да сподели, моля.
        Имам един познат, чиято кола участваше в рекламата на ТЕЛЕШОП. Тази дето ти палят огнъове по колата.Деня преди да заснемат видеото от фирмата му дали шишенце с препарат и му казали да намаже местата където ще има огън по 6 пъти... Той ги намазал по 7 пъти. На другия ден нямало проблеми, но нали знаете НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА В КЪЩИ !!!
        Alfa Romeo 75 24V

Comment

днеска минах през Mr. Bricolage и видях че има някаква Wax-a на Sonax и е течна в черна пластмасова бутилка. Та това ли е въпросната вакса, която се нанася след полирането за гланц след шлайф пастата?
          Alfa Romeo 155 1.8TS
          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Аз искам да попитам за следите от камъчета, за който бяхте писали .. че имало информация по- долу, но така и не я срещнах. А как се оправят гънките, който ти правят примерно на метро паркигна като ти ударят вратата. Няма надраскано, няма нищо, но виждаш на отражението че ламарината е натисната леко. А по външният ръб на вратите ?
            Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от flipz Покажи съобщение
              Аз искам да попитам за следите от камъчета, за който бяхте писали .. че имало информация по- долу, но така и не я срещнах. А как се оправят гънките, който ти правят примерно на метро паркигна като ти ударят вратата. Няма надраскано, няма нищо, но виждаш на отражението че ламарината е натисната леко. А по външният ръб на вратите ?
              Мисля, че няма начин на върнеш правилната форма на ламарината освен с кит и боя след това. Това е като следите от градушка общо взето.
              Lexus IS200

Comment

Working...
              X