If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, само във Вантотрейд ли могат да ми оправят Selespeed-a (нещо хич не ми се ходи там).Ако някой знае сервиз за диагностика и ремонт на такива скоростни кутии - нека не се срамува и да сподели къде мога да си закарам красавицата!
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Стига бе хора - не ме отчайвайте! Не ми се дават хиляди леффффчета! Не може никой да не поправя такива скоростни кутии! А и не съм сигурен, че е за ремонт - струва ми се, че бавно сменя скоростите! Няма ли шанс цялатаработа да идва от настройките?!
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
аз ти казах май че проблема е стандартен. пробвай все пак във ванта се за толкова години са им минали няколко селеспида през ръцете и са се понаучили.
пс не съм в час с тази система просто съм чел/чувал отзиви за този бъг в ранните селеспиди. пък може да се окаже че е сменен клапана (ако е в него дефекта) и да е нещо по-елементарно
Отивай в сервиз ДЖЕМИНИ,занимават се само с автоматици.
Сервиза се намира стария път за Банкя стотина метра след отбивката в дясно. http://catalog.bg/company.php?company=2729
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Отивай в сервиз ДЖЕМИНИ,занимават се само с автоматици.
Сервиза се намира стария път за Банкя стотина метра след отбивката в дясно. http://catalog.bg/company.php?company=2729
Хубаво, ма селеспийда е напълно механична ск. кутия, с хидравлични помпи, уравлявани от робот
Само във Ванто имат някаква представа от селеспийд.
Ако проблема тие само в бавното сменяне на скоростите, то най-вероятно идва от друго....лагери в скоростна кутия, съединител и т.н.
Освен това на всеки 30-тина хил.километра, трябва да ходиш да ти закачат колата на компютъра за да се "обучи" робота към точката на отделяне на съединителя....
Ако не дай си боже робота е заминал, единствения вариянт е нов.......няма друго спасение, повярвай ми! Цената беше около 1500-1600 лв преди 3 години....сега може и надолу да е
Само във Ванто имат някаква представа от селеспийд.
Ако проблема тие само в бавното сменяне на скоростите, то най-вероятно идва от друго....лагери в скоростна кутия, съединител и т.н.
Освен това на всеки 30-тина хил.километра, трябва да ходиш да ти закачат колата на компютъра за да се "обучи" робота към точката на отделяне на съединителя....
Ако не дай си боже робота е заминал, единствения вариянт е нов.......няма друго спасение, повярвай ми! Цената беше около 1500-1600 лв преди 3 години....сега може и надолу да е
За почти половината на 1600 лв ще си намери обикновена ръчна изрядна ск. кутия (втора употреба) плюс нов съединител Valeo, монтаж и забравя за проблема завинаги ..........е, ако не е привързан прекалено към селеспийда
За почти половината на 1600 лв ще си намери обикновена ръчна изрядна ск. кутия (втора употреба)...
И за какъв х*й му е тази скоростна кутия, като той си има такава
Проблема на човека му е, че сменя бавно робота...
Иначе за конверсия към ръчни скорости действително 800-900 лв може и да стигнат....но те са необходими за други неща, не за скорости и съединител, които са същите като на обикновен 2.0 т.с.
Comment