Известие

Collapse
No announcement yet.

ел. стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ел. стъкла

гледах стари теми, четох, но не разбрах комфорт функцията има ли я в 156, тоест оставяш отворен прозореца и след като заключиш и задаржиш ключа 3-4сек. автоматично да ти се затворят? Просто страшно тъпо е направено, ако не съм на контакт не може да се вдигат. Питах го алармаджията некви цени 60-80лева ми предлага, за да го направи, много работа и трудно било
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

ел. стъкла

гледах стари теми, четох, но не разбрах комфорт функцията има ли я в 156, тоест оставяш отворен прозореца и след като заключиш и задаржиш ключа 3-4сек. автоматично да ти се затворят? Просто страшно тъпо е направено, ако не съм на контакт не може да се вдигат. Питах го алармаджията некви цени 60-80лева ми предлага, за да го направи, много работа и трудно било
    sigpic
    0889 636 093

Comment

Работа е за не-повече от 1 час с разглобяването на колата и самия модул струва към 30-40лв.Може да се направи да се вдигат щом се заключи колата или щом е включи алармата.На мен алармата ми е с такъв модул и щом я включа проверява и вдига ако има отворен прозорец.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Работа е за не-повече от 1 час с разглобяването на колата и самия модул струва към 30-40лв.Може да се направи да се вдигат щом се заключи колата или щом е включи алармата.На мен алармата ми е с такъв модул и щом я включа проверява и вдига ако има отворен прозорец.
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby
          Щом модуля струвя 30-40лв, кое му е многото на 60-80лв!?
          146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от Boby
            Щом модуля струвя 30-40лв, кое му е многото на 60-80лв!?
            146 1.6 Boxer '96

Comment

Аз до колкото разбрах 60-80лв само за монтаж,отделно 30-40 за моула.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Аз до колкото разбрах 60-80лв само за монтаж,отделно 30-40 за моула.
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

ама за 30-40лв. + монтажа? или как? аз ще ходя да го питам все пак, ако не му се занимава кажете Вие къде сте ходили и сте доволни да отида и аз там
                  sigpic
                  0889 636 093

Comment

ама за 30-40лв. + монтажа? или как? аз ще ходя да го питам все пак, ако не му се занимава кажете Вие къде сте ходили и сте доволни да отида и аз там
                    sigpic
                    0889 636 093

Comment

Аз исках да си слагам аларма която да ги вдига, но майстора ме отказа. При всяко пускане се правело напън, независимо дали са вдигнати догоре и т.н. В резултат се прецаквало нещо си по бързо и дрън дрън ...
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.4JTD
                      Mazda CX-5

Comment

Аз исках да си слагам аларма която да ги вдига, но майстора ме отказа. При всяко пускане се правело напън, независимо дали са вдигнати догоре и т.н. В резултат се прецаквало нещо си по бързо и дрън дрън ...
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.4JTD
                        Mazda CX-5

Comment

Ми естествено,че се пробва стъклото дали е догоре.Иначе ако не го направи тоя напън как ще разбере?Това е същото като да натиснеш копчето и стъклото да е вдигнато.За 16-17 незнам точно кога е слагана алармата години не е имало никакъв проблем с това.Щом се натовари моторчето и стъклото не помръдне се прекъсва веригата и не го напъва повече.

30-40лв както казах е само модула.Аз си монтирам всичко сам(достатъчно мизерии са правени по колата).Просто не му се занимава на твоя човек да го слага.
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ми естествено,че се пробва стъклото дали е догоре.Иначе ако не го направи тоя напън как ще разбере?Това е същото като да натиснеш копчето и стъклото да е вдигнато.За 16-17 незнам точно кога е слагана алармата години не е имало никакъв проблем с това.Щом се натовари моторчето и стъклото не помръдне се прекъсва веригата и не го напъва повече.

30-40лв както казах е само модула.Аз си монтирам всичко сам(достатъчно мизерии са правени по колата).Просто не му се занимава на твоя човек да го слага.
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от pifeca
                              Също и акумулатора се претоварва,машинки,стъкла,люк,мигачи и звуков сигнал всичко тръгва на веднъж.
                              TIPO 2.0 91g.
                              PUNTO 1.2 04 g.
                              156 1.8 TS 00g

Comment

Working...
                              X