гледах стари теми, четох, но не разбрах комфорт функцията има ли я в 156, тоест оставяш отворен прозореца и след като заключиш и задаржиш ключа 3-4сек. автоматично да ти се затворят? Просто страшно тъпо е направено, ако не съм на контакт не може да се вдигат. Питах го алармаджията некви цени 60-80лева ми предлага, за да го направи, много работа и трудно било
Известие
Collapse
No announcement yet.
ел. стъкла
Collapse
X
-
ел. стъкла
гледах стари теми, четох, но не разбрах комфорт функцията има ли я в 156, тоест оставяш отворен прозореца и след като заключиш и задаржиш ключа 3-4сек. автоматично да ти се затворят? Просто страшно тъпо е направено, ако не съм на контакт не може да се вдигат. Питах го алармаджията некви цени 60-80лева ми предлага, за да го направи, много работа и трудно билоsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
-
Работа е за не-повече от 1 час с разглобяването на колата и самия модул струва към 30-40лв.Може да се направи да се вдигат щом се заключи колата или щом е включи алармата.На мен алармата ми е с такъв модул и щом я включа проверява и вдига ако има отворен прозорец.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Работа е за не-повече от 1 час с разглобяването на колата и самия модул струва към 30-40лв.Може да се направи да се вдигат щом се заключи колата или щом е включи алармата.На мен алармата ми е с такъв модул и щом я включа проверява и вдига ако има отворен прозорец.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyРабота е за не-повече от 1 час с разглобяването на колата и самия модул струва към 30-40лв.Може да се направи да се вдигат щом се заключи колата или щом е включи алармата.На мен алармата ми е с такъв модул и щом я включа проверява и вдига ако има отворен прозорец.
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyРабота е за не-повече от 1 час с разглобяването на колата и самия модул струва към 30-40лв.Може да се направи да се вдигат щом се заключи колата или щом е включи алармата.На мен алармата ми е с такъв модул и щом я включа проверява и вдига ако има отворен прозорец.
Comment
-
Ми естествено,че се пробва стъклото дали е догоре.Иначе ако не го направи тоя напън как ще разбере?Това е същото като да натиснеш копчето и стъклото да е вдигнато.За 16-17 незнам точно кога е слагана алармата години не е имало никакъв проблем с това.Щом се натовари моторчето и стъклото не помръдне се прекъсва веригата и не го напъва повече.
30-40лв както казах е само модула.Аз си монтирам всичко сам(достатъчно мизерии са правени по колата).Просто не му се занимава на твоя човек да го слага.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Ми естествено,че се пробва стъклото дали е догоре.Иначе ако не го направи тоя напън как ще разбере?Това е същото като да натиснеш копчето и стъклото да е вдигнато.За 16-17 незнам точно кога е слагана алармата години не е имало никакъв проблем с това.Щом се натовари моторчето и стъклото не помръдне се прекъсва веригата и не го напъва повече.
30-40лв както казах е само модула.Аз си монтирам всичко сам(достатъчно мизерии са правени по колата).Просто не му се занимава на твоя човек да го слага.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от pifecaАз исках да си слагам аларма която да ги вдига, но майстора ме отказа. При всяко пускане се правело напън, независимо дали са вдигнати догоре и т.н. В резултат се прецаквало нещо си по бързо и дрън дрън ...TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
Comment