Известие

Collapse
No announcement yet.

Проект "Ангелски очи"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мисля че това си е запазена марка на БМВ и някак си не върви да се сложи на Алфа,пък и 156 гта седи 100 пъти по-добре с лупа от тези светещи рингове,а и съм виждал правени на ръка и определено не стават и не светят като оригиналните,така че според мен е загуба на време.....
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

аз сам слагал светодиодни точно по така ги направих седят си доста добре само че през деня не се виждат габаритите сащо са светодиоди

Comment

аз сам слагал светодиодни точно по така ги направих седят си доста добре само че през деня не се виждат габаритите сащо са светодиоди

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
          Само неразбрах, след като се "нареже" кръгчето как се прави така че да светне, вкарва ли се жичка или то си отразява светлината на фара?
          Светодиоди се слагат в двата края на извитата пръчка. Не са го показали тук достатъчно добре. Имаше преди време друга такава тема. Там имаше линк към БМВ форум. Там беше обяснено по-хубаво. Включително със пръчка от щора с кръгло и със шестоъгълно сечение. Наистина ценното тук е, че са казали какъв резистор трябва да се сложи на захранването, защото светодиодите не работят на 12 волта.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
            Само неразбрах, след като се "нареже" кръгчето как се прави така че да светне, вкарва ли се жичка или то си отразява светлината на фара?
            Светодиоди се слагат в двата края на извитата пръчка. Не са го показали тук достатъчно добре. Имаше преди време друга такава тема. Там имаше линк към БМВ форум. Там беше обяснено по-хубаво. Включително със пръчка от щора с кръгло и със шестоъгълно сечение. Наистина ценното тук е, че са казали какъв резистор трябва да се сложи на захранването, защото светодиодите не работят на 12 волта.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

аа бее.. я дайте съвет...
              Как според вас ще изглежда на 156-цата...
              Много се чудя дали да не си сложа ...
              и тея фарове ме притесняват много, как ще стане демонтажа.
              Чувал съм че е голяма играчка
              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

аа бее.. я дайте съвет...
                Как според вас ще изглежда на 156-цата...
                Много се чудя дали да не си сложа ...
                и тея фарове ме притесняват много, как ще стане демонтажа.
                Чувал съм че е голяма играчка

Comment

Добре де, няма ли откъде човек да си купи готови рингове за 156ца и само да си ги монтира? Аз много искам да си сложа ама нищо неразбирам от жички ! Ако някой може да помогне ще съм му благодарен
                  156 V6 turbo

Comment

Добре де, няма ли откъде човек да си купи готови рингове за 156ца и само да си ги монтира? Аз много искам да си сложа ама нищо неразбирам от жички ! Ако някой може да помогне ще съм му благодарен
                    156 V6 turbo

Comment

а бе незнам защо все така се получава...
                      щом изразя мнение в някоя тема, или питам нещо... темата отива в забвение ?!
                      аре споделете де !? няма да ви охапе клавиатурата !

Comment

а бе незнам защо все така се получава...
                        щом изразя мнение в някоя тема, или питам нещо... темата отива в забвение ?!
                        аре споделете де !? няма да ви охапе клавиатурата !

Comment

Ако имаш желание, няма да ти е проблем трудния демонтаж на фаровете. Аз не съм свалял, ама не вярвам да е толкова трудно чак. Ако много се чудиш как ще изглежда колата. Накарай някой да ти направи на фотошоп една снимка.
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ако имаш желание, няма да ти е проблем трудния демонтаж на фаровете. Аз не съм свалял, ама не вярвам да е толкова трудно чак. Ако много се чудиш как ще изглежда колата. Накарай някой да ти направи на фотошоп една снимка.
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

ангелските очи нямат нищо общо с фаровете на БМВ.... и според мен стоят супер яко на почти всички коли които съм виждал по списанията!
                              аз бих сложил на 155-цата такива без да се замислям.... а колегата с големите косми-пич,имаш отчайваща нужда от подстрижка....
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

ангелските очи нямат нищо общо с фаровете на БМВ.... и според мен стоят супер яко на почти всички коли които съм виждал по списанията!
                                аз бих сложил на 155-цата такива без да се замислям.... а колегата с големите косми-пич,имаш отчайваща нужда от подстрижка....
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X