Тъй като в града ми няма в наличност такова животно,къде в София и на каква цена мога да намеря червена топлоустоичива или с прости думи боя за апарати?!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Топлоустойчива боя
Collapse
X
-
97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Точно на дупликолор спреиовете ги продават почти навсякъде. Аз също съм доволен от тях, но са много малки разфасовки....sigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
........ но са много малки разфасовки....97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
Comment
-
Изпускателните ми колектори "дишаха" - затова ги свлих и заварих малкта свистяща пробойна!
Едновременно с това си пръснах колекторните тръби за да не изглеждат като скраб, на флакона пишеше че боята няма проблем с темератури до 600 градуса по целзий!
Варна - София и започнаха да се лющят и сега изглеждат обелени - недообелени още по-зле.ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoИзпускателните ми колектори "дишаха" - затова ги свлих и заварих малкта свистяща пробойна!
Едновременно с това си пръснах колекторните тръби за да не изглеждат като скраб, на флакона пишеше че боята няма проблем с темератури до 600 градуса по целзий!
Варна - София и започнаха да се лющят и сега изглеждат обелени - недообелени още по-зле.
ПП Имам и няква сребриста ама като се ,,изпече" става сива. Не си я представям как ще ти седи на колекторите.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Re: Teрмоустойчива боя
Първоначално публикувано от nikicarbgПродавам тeрмоустойчива боя на различни марки и цветове.Ако се интерисувате утре мога да ви дам повече подробности.Alfa Romeo 155 1.8TS
Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet
Comment
-
Първоначално публикувано от TinotoИзпускателните ми колектори "дишаха" - затова ги свлих и заварих малкта свистяща пробойна!
Варна - София и започнаха да се лющят и сега изглеждат обелени - недообелени още по-зле.пак уточнявам, че не съм сигурен де
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment