Известие

Collapse
No announcement yet.

Топлоустойчива боя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Топлоустойчива боя

Тъй като в града ми няма в наличност такова животно,къде в София и на каква цена мога да намеря червена топлоустоичива или с прости думи боя за апарати?!?

Един приятел си ги боядисва скоро на ФауВе-то жълти...

Казва че е зел боята от Практикер за десетина кинта... мисли че имало и черна ама не е 100% сигурен...
    Била само една марка топлоустойчива боя във цял Практикер тъй че би трябвало лесно да я намериш
    Не става само с Алфа, требе и акъл...
    Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
    Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

В Бриколажа имаше - червена, черна, жълта и сива
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Изрових едни снимки от времето,когато и аз си боядисах апаратите..
        Ето по-нагледно:

ПС: От тогава минаха към 2 год. ,а боята все още не е мръднала и изглежда като нова
        97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
        02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
        Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST
          Изрових едни снимки от времето,когато и аз си боядисах апаратите..
          Ето по-нагледно:

ПС: От тогава минаха към 2 год. ,а боята все още не е мръднала и изглежда като нова
          Точно на дупликолор спреиовете ги продават почти навсякъде. Аз също съм доволен от тях, но са много малки разфасовки....
          sigpic
          === 75 1.8 T '86 ===
          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

........ но са много малки разфасовки....
            Вярно са малки, но стигат. Преди седмица боядисвах на един познат и едно спрейче ми стигна за два барабана и два спирачни апарата....
            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Teрмоустойчива боя

Продавам тeрмоустойчива боя на различни марки и цветове.Ако се интерисувате утре мога да ви дам повече подробности.

Comment

Изпускателните ми колектори "дишаха" - затова ги свлих и заварих малкта свистяща пробойна!
                Едновременно с това си пръснах колекторните тръби за да не изглеждат като скраб, на флакона пишеше че боята няма проблем с темератури до 600 градуса по целзий!
                Варна - София и започнаха да се лющят и сега изглеждат обелени - недообелени още по-зле.
                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                  Изпускателните ми колектори "дишаха" - затова ги свлих и заварих малкта свистяща пробойна!
                  Едновременно с това си пръснах колекторните тръби за да не изглеждат като скраб, на флакона пишеше че боята няма проблем с темератури до 600 градуса по целзий!
                  Варна - София и започнаха да се лющят и сега изглеждат обелени - недообелени още по-зле.
                  Ела у неделя щи дам черна

ПП Имам и няква сребриста ама като се ,,изпече" става сива. Не си я представям как ще ти седи на колекторите.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Re: Teрмоустойчива боя

Първоначално публикувано от nikicarbg
                    Продавам тeрмоустойчива боя на различни марки и цветове.Ако се интерисувате утре мога да ви дам повече подробности.
                    На мен ми трябва цвят като този или подобен за същото приложение... предложения?
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
                      Да ти кажа не съм сигурен ама 600 градуса може и да си ги правят колекторите, щото съм виждал на стенд по Дискавъри как стават червени, а то желязото ставаше червено някъде към 800градуса пак уточнявам, че не съм сигурен де
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Специално за колекторите аз ползвам една сива, силиконова боя за печки. Единствената ми забележка е, че като се боядисат не бива да се пипат с мазни ръце, защото потъмнява цвета и става кафяв.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                        X