Днес цяла сутрин се разхождам насам натам и ми направи впечетление че явно понеже съм с ксенонови фарове (както знаете те за разлика от другите с нажижаема жичка не загряват стъклата на фаровете) снегът за нула време покрива всичко отпред и не се топи. Само при мене ли се получава тази дивотия че се притеснявам как ще се придвижвам по тъмно
Известие
Collapse
No announcement yet.
сняг и ксенонови фарове.
Collapse
X
-
То затова едно от изискванията е ксеновите фарове е да имат пръскалки за миене.
На моите като им пръсна малко зимна течност и се размразяват веднага.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoТо затова едно от изискванията е ксеновите фарове е да имат пръскалки за миене.
На моите като им пръсна малко зимна течност и се размразяват веднага.викам тея сея шо тряя да им и тва за няколкостотин лева а то ко било
Comment
-
Търде много са плюсовете на ксеноните за да се откажа заради няколко снежни вечери. Все пак имам и халогени за такова време а и дългите могат да помагат от време на време.
А иначе с тези пластмаси по харовете по-силни крушки от 70W надали е здравословно да се слагатAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Re: сняг и ксенонови фарове.
Първоначално публикувано от AlexanderbbДнес цяла сутрин се разхождам насам натам и ми направи впечетление че явно понеже съм с ксенонови фарове (както знаете те за разлика от другите с нажижаема жичка не загряват стъклата на фаровете) снегът за нула време покрива всичко отпред и не се топи. Само при мене ли се получава тази дивотия че се притеснявам как ще се придвижвам по тъмноAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от MuryЕга се откажем от ксенона заради тъпия сняг156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от MuryЕга се откажем от ксенона заради тъпия сняг
Например, за Дедра само казанчето, без моторите е около 150 EU, единия мотор - около 90 EU, пръскалка (1 брой) - 50 ЕU
Comment
-
До колкото гледах в Е-PER-а 156 е с едно моторче дори при вариант с пръскалки на фаровете а тройници и маркучета могат да се купят от всеки магазин са домашни любимци в който продават и рибки. Може би ще иска едно клапанче ( окло 2-3 еуро)като на чистачките на стъклата което да отваря след като помпата стигне определено налягане. А съм оптимист и си търся само пръскалки ще има експеримент и той ще е успешен както казваше един мой преподавател няма неуспешни експерименти, винаги се научава по нещо от тях може да е с незадоволителен резултат значи това не е пътя за постигане на добри резултати и ще се търси друг път156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev......... ама цени от 100лв на пръскалка без троници маркучета и прочие ме обезуражава (това на оригинални части де)Шлалухки от система и т.н. Я питай бате Венци как модифицира от нищо нещо
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
Comment