Известие

Collapse
No announcement yet.

Хидравлично масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хидравлично масло

Едно запитване .. Какво хидравлично масло да сложа ? Има ли вероятност да се пресече ? какво ще стане ако се пресече .. не са ми ясни нещата с хидравличното масло ..

поздрави
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

масло не мое се пресече при смесван е с друго масло

а какво ли
    ми от по-скъпото
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

qq

Първоначално публикувано от търтей
      масло не мое се пресече при смесван е с друго масло

а какво ли
      ми от по-скъпото
      ATF DEXTROL II/III мнение за това ?

поздрави
      Диети и отслабване
      www.elenkov.net

Comment

Маслото е АTF Пише се DEXTRON дали 2 или 3 пише в книжката и в каталозите, според мен едва ли има значение като знам, че някои главочи слагат МХЛ-32
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

яя

Първоначално публикувано от isoiso
          Маслото е АTF Пише се DEXTRON дали 2 или 3 пише в книжката и в каталозите, според мен едва ли има значение като знам, че някои главочи слагат МХЛ-32
          да грешката е моя и е правописна .. в някоя бензиностанция дали ще го има че гледах тука там .. ОМВ го няма .. ? Че искам да долея днеска .. ?
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

Вземи си Agip ATF DEXRON 2 или Тutela GI/A например. И най-добре, ако не ти е сменяно скоро и е почерняло на цвят вече, да го сменяш цялото.(ако е Ок трябва да е рубинено червено на цвят)
            Вземи си литър два, за да имаш хем за доливане ,хем може малко промивка при смяната да се направи...

Edit: Като се замисля - щом ще доливаш, значи имаш някакъв теч. А при смяна с нова течност е вероятно теча да стане още по-голям...така ,че може би смяната няма да е най-добрия вариант в твоя случая...
            97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
            02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
            Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

яя

Първоначално публикувано от MBlaST
              Вземи си Agip ATF DEXRON 2 или Тutela GI/A например. И най-добре, ако не ти е сменяно скоро и е почерняло на цвят вече, да го сменяш цялото.(ако е Ок трябва да е рубинено червено на цвят)
              Вземи си литър два, за да имаш хем за доливане ,хем може малко промивка при смяната да се направи...

Edit: Като се замисля - щом ще доливаш, значи имаш някакъв теч. А при смяна с нова течност е вероятно теча да стане още по-голям...така ,че може би смяната няма да е най-добрия вариант в твоя случая...

имам теч изпуска от единия маркуч .. нали е метална тръба .. към гумена направено по заводски .. и от там .. има една гумичка .. ама трябва някой майстор да го смени .. че после да го капсолова пак ..

поздрави
              Диети и отслабване
              www.elenkov.net

Comment

яя

всичко е ток при мен .. темата може да се заключи ..

поздрави
                Диети и отслабване
                www.elenkov.net

Comment

Working...
                X