If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте. Зарибих един приятел на тема Алфа Ромео и в момента дилемата е 146 или 156. Момчето разполага с 6000 лева чисти за нея. Иска да е икономична и по-надежна, като мощността не е много от значение. Очакам коментари
Здравейте. Зарибих един приятел на тема Алфа Ромео и в момента дилемата е 146 или 156. Момчето разполага с 6000 лева чисти за нея. Иска да е икономична и по-надежна, като мощността не е много от значение. Очакам коментари
Според мен икономична и надеждна Алфа 156 за 6000 лева няма.
А щом разполага само с 6000, начи 156-цата трябва да струва ~5500, за да му останат пари за и смени ремъци, ролки и това-онова.
А щом разполага само с 6000, начи 156-цата трябва да струва ~5500, за да му останат пари за и смени ремъци, ролки и това-онова.
Имах впредвид, чисто за покупката 6000 лева, обслужването си е отделно. Това не променя нищо, но гледам, че в мобилето има доста 156 под 6к, възможно ли е всички да са в плачевно състояние ?
Това не променя нищо, но гледам, че в мобилето има доста 156 под 6к, възможно ли е всички да са в плачевно състояние ?
Абсолютно,а бе хора не разбрахте ли че като купите кола,на по ниска от пазарната цена,значи скоро ще има мнооо проблеми Я виж в немското мобиле средната цена за 156 и пак помисли
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз съм карал и двете (145) и ще те посъветвам или да събереш повече пари за читава 156 или да си вземеш 146. За тези пари няма добра 156-ца, въпреки че като ги напудрят изглеждат много добре. Просто километрите не им личат, така че не рискувай с прекалено евтина 156.
Здравей, едно мнение и от мене по тая тема, понеже имам доста наблюденияя и над 156 - първо 145/6 отпред не би била удобна за по-едър шофъор - струва ми се, че е за по-дребни хора. На мен ми екстра, но аз съм от втория тип. Седалките също са значително по-тесни при 145/6 и дори и мацка с по-голямо дупе няма да и е удобно според мен. При 156 седалките са по-широчки в мястото за сядане и като цяло има повече място на предния ред. Като багажник ми се струва, че 156 няма по-голям багажник от 146 даже напротив. Относно паркиране: 146 е с много вирната задница и паркирането назад е доста по-трудно отколкото при 156. На 156ците ремонтите по окачването излизат доста по-дебело от на 145/6, заради повечето елементи там и по-сложното като цяло окачване. Чисто субективно на 156 таблото ми е по-неудобно от на 145/6.
Здравей, едно мнение и от мене по тая тема, понеже имам доста наблюденияя и над 156 - първо 145/6 отпред не би била удобна за по-едър шофъор - струва ми се, че е за по-дребни хора. На мен ми екстра, но аз съм от втория тип. Седалките също са значително по-тесни при 145/6 и дори и мацка с по-голямо дупе няма да и е удобно според мен.
Не се имам за дребен, та това за неудобното шофьорско място може да го забравите
В тоя клас от тия години, не съм видял нещо по-удобно на предните 2 места от 146.
За тия пари 146 1.9 JTD внимателно избирана...
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
. Седалките също са значително по-тесни при 145/6 и дори и мацка с по-голямо дупе няма да и е удобно според мен. При 156 седалките са по-широчки в мястото за сядане и като цяло има повече място на предния ред.
Неска ходих по локалните автосалони и се спряхме на две 146-ци. Това е едната, на 166 000км, 99година с новата броня и общо взето изглеждаше доста запазена. Другата също е 99та, на 78 000км (?!) внос от Италия, климатроник и тя уж много запазена. Синята я дават на 5000 лева, а сивата на 5100-5200 лева. Какво мислите по въпроса ? Също така, какво да гледаме конкретно на една 146-ца при покупка ? Ще съм много благодарен на някой градски, ако положи едно рамо при избора на място, а пък после солидна почерпка
Comment