If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И двете са 1.4 16V. Първата с измития двигател изглеждаше много запазена, а тази втората не беше с мит двигател, но маската наистина е старата, сега забелязах Таблото е с хромираните рамки, има си климатр. ?!
[quote:1u7ul5ck]Това не променя нищо, но гледам, че в мобилето има доста 156 под 6к, възможно ли е всички да са в плачевно състояние ?
Абсолютно,а бе хора не разбрахте ли че като купите кола,на по ниска от пазарната цена,значи скоро ще има мнооо проблеми Я виж в немското мобиле средната цена за 156 и пак помисли [/quote:1u7ul5ck]
Много си прав за съжаление и за двете неща
Здравейте. Зарибих един приятел на тема Алфа Ромео и в момента дилемата е 146 или 156. Момчето разполага с 6000 лева чисти за нея. Иска да е икономична и по-надежна, като мощността не е много от значение. Очакам коментари
здравей колега.понятията евтино и хубаво съществуват само в БГ речника,хората в чужбина отдавна са ги игнорирали от езика си.та да се върнем на темата 6000лв и отлична 146t.spark моята я взех юли2007 за 5900 обявена но с малко повече усилия я свалихме на 5300 просто не очаквах но се получи.имаше и по 3500 _4000лв но бяха кочини съжалявам че немога да тия покажа от много време правя опит да я кача но ми дава някакви грешки ако знаеш как ще съм ти благодарен
Какво да гледаме по колата при покупка освен обичайните неща ?
Необичайните .
А сериозно- според мен най-важно е колата да не е имала сериозни удари и да не е нарушена геометрията. Всичко друго се оправя . Успех!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
[quote:3of7h9sg]Това не променя нищо, но гледам, че в мобилето има доста 156 под 6к, възможно ли е всички да са в плачевно състояние ?
Абсолютно,а бе хора не разбрахте ли че като купите кола,на по ниска от пазарната цена,значи скоро ще има мнооо проблеми Я виж в немското мобиле средната цена за 156 и пак помисли
Много си прав за съжаление и за двете неща[/quote:3of7h9sg]
Защо за съжаление бе батко просто всички гледат да взема още по-ефтино,не стига че Алфите са доста ефтини на пазара,па и по-ефтино Просто по-добре е да вземеш кола която си е на пазарната цена,отколко някоя ефтина,и да я правиш нонстоп-е от тук тръгват митовете за Алфа
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А же Крис, ти сливи ли имаше в устата вчера и ония ден да ми каже...
чак сега виждам темата ......
звънни ми, и ще се разберем да дойда с вас...
Емо смятам че и той ще дойде да си каже мнението...
така че..
Ся щи пусна моя ГСМ на ЛС
Като бивш собственик на 145, 146 1.4TS и аз мога да се изкажа на място на огледа, стига да съм свободен.Наистина 1.4 идва слаб след време, особено с включен климатик трябва да й се молиш да тръгне. След 3500об вече набира прилично. Под 12градско не можах да я сваля, извън 6.5-7.5л/100. Сравнително евтина поддръжка по ходовата част /със 156-та в чудо се видях докато смених предницата/. Неудобна за паркиране на заден ход/сложих й парктроник/. Отзад е широка, багажника е мечта. Всеобща болка е незатварящия се капак на пепелника. Дебитомера е 2 пъти по- скъп от на 156
Айде да му е честита новата придобивка на колегата....
и скоро да започне активно да пише във форума(само с хвалби разбира се)
и тая недела да е на линия на морска гара !!
Айде да му е честита новата придобивка на колегата....
и скоро да започне активно да пише във форума(само с хвалби разбира се)
и тая недела да е на линия на морска гара !!
Ше го накарам да се регне тука, няма начин. Нямам търпение да видя утре ония джантета как ше заспят на 146цата
Comment