Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на плейър в 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Монтаж на плейър в 156

колеги имам алфа 156 и си взех CD за неяя ама тука идвапроблема немога да го сабера на мястото му стар4и напред кам 5-6см одзад опира в някакав ваздуховод даите някаква идеяя как да го натап4а навътре

Аз на моя му махнах отзад монтажния болт и влезе
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

еее да и аз сам ги махнал ама пак не се полу4ава и ве4е мн се дразняя

Comment

Колега какъв е този плеър дето не ще да влезне? Аз съм монтирал в 156 Pioneer и влиза без проблем, въпреки че на него има преходна букса от ISO към плеъра. Нищо не е опирало или пречело. колата си е с климатроник.

Да не би ти нещо да бъркаш?
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97
        За мерси, не ме търси!

Comment

Колега, STAYKOV, коригирах името на темата. Виждам, че от скоро пишеш в този форум и ще ти дам един съвет от собствен опит. Колкото по-точно заглавие дадеш на една тема, толкова повече хора, които могат да ти помогнат ще я прочетат. И така вероятността да си решиш проблема е по-голяма.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

емм немога да го събера пробвам ве4е 2-3 плеара и вс нестават упират одзад и нестава

Comment

колега проблема не е в плеърите а в теб-не се обиждай а иди и дай 10лв на някой да ти го пъхне
              stilo sw 1,9 JTD 03g
              alfa 147 1,9JTD 01g
              alfa 156 1,9JTD 01g
              barchetta 1,8 98g
              alfa 145 1,6 97g

Comment

Ай стига бе! Кво толко има отзад в това табло, няква простотия се е закеркенечила. Я огледай хубаво, ако си от София мини покрай гаража да го "уплаша" това табло.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от STAYKOV
                  емм немога да го събера пробвам ве4е 2-3 плеара и вс нестават упират одзад и нестава
                  ю
                  Красьо ако си пробвал няколко плеъра вероятно някоя от буксите при монтажа остава зад плъра при смия монтаж след като го свържеш мисля че се бъркаше зад барчето и намираш сноп кабели като ги издършаш ликичко буксите слизат надолу и плеъра влиза нормално, но има вариант и просто плеърите който си пробвал да са големи и да не влизат няма оправия просъто мястото е плитко и ако радиаторите са издадени назад няма да влезе. Аз бех е едно НЕО DVD което не се събираше. Сега съм със Sony и влиза нормално даже остава разстояние зад него.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                  X