If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги имам алфа 156 и си взех CD за неяя ама тука идвапроблема немога да го сабера на мястото му стар4и напред кам 5-6см одзад опира в някакав ваздуховод даите някаква идеяя как да го натап4а навътре
Колега какъв е този плеър дето не ще да влезне? Аз съм монтирал в 156 Pioneer и влиза без проблем, въпреки че на него има преходна букса от ISO към плеъра. Нищо не е опирало или пречело. колата си е с климатроник.
Колега, STAYKOV, коригирах името на темата. Виждам, че от скоро пишеш в този форум и ще ти дам един съвет от собствен опит. Колкото по-точно заглавие дадеш на една тема, толкова повече хора, които могат да ти помогнат ще я прочетат. И така вероятността да си решиш проблема е по-голяма.
Ай стига бе! Кво толко има отзад в това табло, няква простотия се е закеркенечила. Я огледай хубаво, ако си от София мини покрай гаража да го "уплаша" това табло.
емм немога да го събера пробвам ве4е 2-3 плеара и вс нестават упират одзад и нестава
ю
Красьо ако си пробвал няколко плеъра вероятно някоя от буксите при монтажа остава зад плъра при смия монтаж след като го свържеш мисля че се бъркаше зад барчето и намираш сноп кабели като ги издършаш ликичко буксите слизат надолу и плеъра влиза нормално, но има вариант и просто плеърите който си пробвал да са големи и да не влизат няма оправия просъто мястото е плитко и ако радиаторите са издадени назад няма да влезе. Аз бех е едно НЕО DVD което не се събираше. Сега съм със Sony и влиза нормално даже остава разстояние зад него.
Comment