Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете!!!Къде да сменя ремъците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помогнете!!!Къде да сменя ремъците?

Минах вече 15хил. км, и не съм сменял андренажните ремъци.Къде ще могат да ми ги сменят във Варна.Ходих на няколко места,но искът по 120-140лв. за смяната.
    МЕТАН

Re: Помогнете!!!Къде да сменя ремъците?

Първоначално публикувано от bocko
    Минах вече 15хил. км, и не съм сменял андренажните ремъци.Къде ще могат да ми ги сменят във Варна.Ходих на няколко места,но искът по 120-140лв. за смяната.
    Агренажната верига се сменя на 100 хил км.,а не на 15 хил км!
    Сега ти трябва само масълцето и филтъра да смениш!
    Карай си спокойно след това!имаш 80 - 85 хилядарки да навъртиш из БГ И тогава се върни пак тук във форума
    Споко!
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo
        Карай си спокойно след това!имаш 80 - 85 хилядарки да навъртиш из БГ И тогава се върни пак тук във форума
        Споко!

Марто не е верига,а два ремъка и от както са сменени има навъртяни към 75-80хил.Кажете сервиз за БОКСЕРА?
        МЕТАН

Comment

АААААА Сорри bocko,
          Не прочетох внимателно...
          е давай сменяй ги,щом си навъртял толкова.Време е!
          извинявам се на всички за глупостите ,дето съм ги писал
          Просто умората ми играе пред очите.....
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

АААААА Сорри bocko,
            Не прочетох внимателно...
            е давай сменяй ги,щом си навъртял толкова.Време е!
            извинявам се на всички за глупостите ,дето съм ги писал
            Просто умората ми играе пред очите.....
            Споко случва се
            МЕТАН

Comment

Пита ли при Севдалин и Бончо долу на ЖП Гара ?
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ако Севдалин няма свободен час, на моя боксер ги смениха в сервиза на италианеца. Струваше 50лв смяната преди 3години, сваля се маската и радиатора.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                  Ако Севдалин няма свободен час, на моя боксер ги смениха в сервиза на италианеца. Струваше 50лв смяната преди 3години, сваля се маската и радиатора.

Мерси!!!
                  МЕТАН

Comment

здрасти, колега,не се подвеждаи по цента

здрасти колега не се подвеждай по ниската цена за смяна на ремъка.аз направих тази грешка смениха ми ремъка за 50 лева и сега колата ми не върви изобщо добре, гъби мощност, обороти мени, и сега за втори път утре ще я презацепвам за 160 лева.. трябва някакви пети да се позват ина4е не става а евтините сервизи нямат тази техника и инструменти които са нужни

Comment

Re: здрасти, колега,не се подвеждаи по цента

Първоначално публикувано от rossen762
                      здрасти колега не се подвеждай по ниската цена за смяна на ремъка.аз направих тази грешка смениха ми ремъка за 50 лева и сега колата ми не върви изобщо добре, гъби мощност, обороти мени, и сега за втори път утре ще я презацепвам за 160 лева.. трябва някакви пети да се позват ина4е не става а евтините сервизи нямат тази техника и инструменти които са нужни
                      Ако напишешза каква кола говориш ще те разберем по добре.
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Колеги ремъците ги смених,ама така се набутах с тия ролки BREDA.Още като ги сложих и почнаха да вият.Сега трябва да ги сменям.Неги препоръчвам на никой.
                        МЕТАН

Comment

Споко!
                          Кви 100к км.?! Ангренажният ремък с ролките се сменя задължително на 60к км. или 3 години. Това е по каталог за ТС, Търтея го беше постнал. За боксера не знам колко му дават, но Алфите определено късат ремъци и после става.... Аз смятам да го сменям на 2 години моя. За 145-цата 1.8 ТС ми бяха взели 300 лева с работата и частите в Алекс Ауто.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                          X