Минах вече 15хил. км, и не съм сменял андренажните ремъци.Къде ще могат да ми ги сменят във Варна.Ходих на няколко места,но искът по 120-140лв. за смяната.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помогнете!!!Къде да сменя ремъците?
Collapse
X
-
Re: Помогнете!!!Къде да сменя ремъците?
Първоначално публикувано от bockoМинах вече 15хил. км, и не съм сменял андренажните ремъци.Къде ще могат да ми ги сменят във Варна.Ходих на няколко места,но искът по 120-140лв. за смяната.
Сега ти трябва само масълцето и филтъра да смениш!
Карай си спокойно след това!имаш 80 - 85 хилядарки да навъртиш из БГ И тогава се върни пак тук във форума
Споко!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
-
Първоначално публикувано от MapтoПървоначално публикувано от bockoМинах вече 15хил. км, и не съм сменял андренажните ремъци.Къде ще могат да ми ги сменят във Варна.Ходих на няколко места,но искът по 120-140лв. за смяната.
Карай си спокойно след това!имаш 80 - 85 хилядарки да навъртиш из БГ И тогава се върни пак тук във форума
Споко!
Марто не е верига,а два ремъка и от както са сменени има навъртяни към 75-80хил.Кажете сервиз за БОКСЕРА?
Comment
-
АААААА Сорри bocko,
Не прочетох внимателно...
е давай сменяй ги,щом си навъртял толкова.Време е!
извинявам се на всички за глупостите ,дето съм ги писал
Просто умората ми играе пред очите.....Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от MapтoАААААА Сорри bocko,
Не прочетох внимателно...
е давай сменяй ги,щом си навъртял толкова.Време е!
извинявам се на всички за глупостите ,дето съм ги писал
Просто умората ми играе пред очите.....Споко случва се
Comment
-
Ако Севдалин няма свободен час, на моя боксер ги смениха в сервиза на италианеца. Струваше 50лв смяната преди 3години, сваля се маската и радиатора.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
здрасти, колега,не се подвеждаи по цента
здрасти колега не се подвеждай по ниската цена за смяна на ремъка.аз направих тази грешка смениха ми ремъка за 50 лева и сега колата ми не върви изобщо добре, гъби мощност, обороти мени, и сега за втори път утре ще я презацепвам за 160 лева.. трябва някакви пети да се позват ина4е не става а евтините сервизи нямат тази техника и инструменти които са нужни
Comment
-
Re: здрасти, колега,не се подвеждаи по цента
Първоначално публикувано от rossen762здрасти колега не се подвеждай по ниската цена за смяна на ремъка.аз направих тази грешка смениха ми ремъка за 50 лева и сега колата ми не върви изобщо добре, гъби мощност, обороти мени, и сега за втори път утре ще я презацепвам за 160 лева.. трябва някакви пети да се позват ина4е не става а евтините сервизи нямат тази техника и инструменти които са нужни156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от MapтoПървоначално публикувано от bockoМинах вече 15хил. км, и не съм сменял андренажните ремъци.Къде ще могат да ми ги сменят във Варна.Ходих на няколко места,но искът по 120-140лв. за смяната.
Споко!Аз смятам да го сменям на 2 години моя. За 145-цата 1.8 ТС ми бяха взели 300 лева с работата и частите в Алекс Ауто.
Comment
Comment